Nyheter - 09

                  

Torsdag 29/1 2009



"Har du en gång lämnat kullen får du ta hand om dig själv"





 

Onsdag 28/1 2009

Sitter just nu i soffan och tittar på Melrose Place och tanken slog mig just att Andrew Shue även såkallad Billy Campbell är väldigt lik min karl när det gäller personligheten.
Fredrik är väldigt snäll och rar som ställer upp jämt, han tänker på allt och sätter mig framför allt annat och vill inget heller än att jag har det bra.
& i avsnittet som visade idag var "Billy" väldigt rädd om Allison och gjorde allt för henne för att hon skulle få det så bra som möjligt. Men det bästa är att Fredrik är min och finns också i mitt verkliga liv och inte i en tv-ruta.


Onsdag 28/1 2009

Even if you cannot hear my voice
I'll be right beside you, dear

Lördag 24/1 2009


Martina         "Pappa Pappa .. Det brinner, vad ska jag göra?"
Pappa           Hmm,  gick inte du en treårig utbildning med inriktning på räddning-miljö-säkerhet?


& vad som egentligen hände kan man sammanfatta att det hade kunnat sluta illa pga. en tändare och torkade blommor och ett hus värt flera miljoner (sägs det)


Lördag 24/1 2009

... Happy Valentine´s day eller som vi i Sverige säger alla hjärtans dag.

Om ett par veckor kommer alla hjärtans dag stå högt i kurs och jag har ideér på att göra något minnesvärd och något betydelse för mitt hjärtegull men har lite idétorka just nu och dessutom jobbar jag den helgen. Aha .. nu kanske jag har fått en idé dock är den hemlig.

Kunde jag skulle jag sova just nu men har lovat att ställa upp för svärföräldrarna att hämta dem inne i stan och sedan köra dem hem till Hallsberg igen och ev. få med mig ett par poliser hem. Vaknade halv åtta imorse och kunde dessutom inte somna om så imorgon  ska jag ha en sovmorgon och bara ta vara på dagen så gott som det går.   Fredrik är kvar i Stockholm och har mer eller mindre ingen anning om när han kommer hem men jag hoppas att det blir inom kort eftersom det är så tomt att sova själv.. "NattiNatti"

Lördag 24/1 2009

       


             

Lördag 24/1 2009


.. Fotografier på hur våran bostad ser ut efter att ha bott här ett par månader kommer senare i eftermiddag/kväll. En del har förändrats sedan vi flyttade in och det finns tankar kring att måla om i hallen inom kort men det får vi se om det sker.

& bilderna ifrån förra inlägget är inredning som är inhandlat under veckan men innan mina egna fotografier kan publiceras måste jag inskaffa lim för att fästa ett par dekorationer.

Fredrik åkte iväg till stockholm imorse och tyckte att det skulle bli jobbigt och lämna mig pga. saknaden och bara det är ett stort tecken på att vi verkligen tycker om varandra. Det kan gå ett par timmar men det kommer alltid ett mess men "Jag saknar dig älskling" eller som han skickade imorse .. "Du är den underbaraste, roligaste och vackraste människan i världen! Jag älskar dig, pusspuss"
Människor kan tycka och tänka vad dem vill men det här är det bästa jag har gjort i mitt liv och det står jag för. Jag ångrar ingenting jag har gjort utan att ta steget och leva mitt liv med Fredrik är det bästa som har hänt mig.

Lördag 24/1 2009

                  




IDEALISK Rivjärn                    JÄLL Strykbräda, bord





SMYCKA Konstgjord blomma           BYGEL Stång





KROKEN Bestickställ                          POGONATHERUM 'MONICA' Krukväxt

Torsdag 22/1 2009



 "Företagets hitills ...... försäkringssäljare" (medtanke på att inte skryta)
 som ligger hemma med 39 graders feber, ont i halsen och nacken och väldigt trött.





Onsdag 21/1 2009

.. Äntligen är vårat sovrum färdigt. Fredrik är arbetsbefriad och har haft tid att måla om vårat sovrum så imorgon ska jag passa på att åka till mamma och pappa på kvällen och hämta en lampa som vi har fått av dem. Det har inte funnits tid för det under veckan när det har varit mycket annat samt att Fredrik fick veta en del kring jobbet.

Nu har jag fått tillbaka min förlovningsring igen och Fredrik också, känns skönt att ha den på fingret igen. I helgen är jag ledig och den ska spenderas som den kommer. E.v på fredagkväll ska vi på middag hemma hos mina föräldrar, pappa ska laga sin speciall rätt "Loob´s Mål" och jag tror att Fredrik kommer älska det. Fick lönebeskedet idag också och jag är otroligt nöjd med den lönen samt bonusen från förra månaden på försäkringarna.

Imorgon är det personalmöte klockan 9 och sedan jobbar jag fram till klockan halv 8 på kvällen, får hoppas att jag mår bättre imorgon. Har nog en överbelastning i knät och det är inte en skön smärta. Samt att jag går med en förkyldning som inte heller vill släppa eller ja, den började igår kväll/natt.
Nej, nu är det 45 minuter kvar tills jag stänger butiken så det blir att försöka göra något vettigt den stunden.

Söndag 18/1 2009

.. Tillbaka på jobbet efter ett par timmars vila.
Gårdagskvällen spenderade jag hemma hos mina föräldrar med Fredrik och grannarna för att fira mammas födelsedag med middag och prinsesstårta. & med tanke på att jag skulle upp imorse blev det en relativt tidig hemgång för våran del.
Imorse ringde klockan sju men tussade några gånger innan jag var tvungen att gå upp. & en snäll karl har jag också som skjusade med till jobbet trots att han kunde ligga kvar och mysa själv. Jag får ta och gott göra honom ikväll med den kärlek jag har för honom. Ikväll efter jobbet hade vi planerat att åka till IKEA för att titta på en tv-bänk som vi redan har men i en annan färg men insåg imorse att jag var alldelse för trött så jag planderade att sova en timme när jag kom hem från jobbet men vi får se hur vi planerar kvällen. Och angående tv-bänken som jag skrev om i förra inlägget gick det inge bra med att slipa den pga. att den är gjord av pressat spånn så istället tänkte jag slipa köksbordet och olja in det i en mörkare färg men det blir nog till nästa helg eller om det ens blir av samt problemet jag hade med lampan till sovrummet är också löst efter att ha pratat med mamma, hon hade nämligen en lampa som skulle passa i vårat sovrum så det ska jag passa på att hämta på måndag kväll eller på tisdag.

Arbetsschema
Måndag  09.00-18.00
Tisdag (Ledig)
Onsdag 12.00-20.30
Torsdag 09.45-19.30
Fredag (Ledig)
Lördag (Ledig)
Sönddag (Ledig)

Lördag 17/1 2009

.. Jag har kommit på en sak.
Tv-bänken hemma i bostaden funderar jag på om den går att slippa så man kan olja den i samma färg som vårat vardagsrumsbord framför soffan. Dock måste jag fråga min snickare hemma innan jag påbörjar ett världsprojekt. Satt och funderade på det idag på jobbet och hittade ingen direkt passande på IKEA heller och har ingen vidare lust att kasta ut flera tusen för en ny tv-bänk när jag eller Fredrik och slipa den själva och få ordning på den.

Funderade även på att köpa en ny lampskärm till sovrummet för att passa in med det vita och det gröna, tänkte passa på och titta efter det på tisdag när jag ska hämta min förlovningsring som har varit inlämnad ett par dagar. Får hoppas att dem ersatte ringen pga. av dem skaderna som hade skett på mindre än en vecka.

Nej, nu måste jag fortsätta med arbetet i kassan innan det blir min tur att räkna kassan och åka hem till sjuklingen där hemma. Krya på dig hjärtat mitt!
&
grattis mamma på födelsedagen, det blir inte en dag yngre men det blir bara snyggare och snyggare.


Fredag 16/1 2009



Bilden af Anna Gedde

Fredag 16/1 2009

... I helgen spenderar jag en hel del på jobbet eftersom det är min helg men som tur får jag sovmorgon imorgon innan jag ska försöka hinna med att springa upp på stan. (Tror dock inte att jag hinner det). Imorgon fyller mamma min 45 år och hon skäms redan för sin ålder så det är bäst att inte tjata om det för mycket, haha! Så på kvällen blir det familjemiddag med respektive hemma hos mina föräldrar som säkert blir jätte mysigt. Nje, nu ska jag fortsätta titta på Let´s Dance. Nattinatti!


ps.
Laila Bagge vinner Let´s Dance enligt mina teorier.

Onsdag 14/1 2009

Svärmor och Fredriks syster var här för en stund sedan, & pratade om allt som har hänt inom en kort tid. Och det Fredriks syster går igenom just nu vet jag hur det känns för jag har själv suttit i den situationen och hoppas att hon snart mår bättre även fast livet just nu kanske är världelöst men det finns alltid något gott ur det onda det lärde jag mig av mina föräldrar. Kunde skulle jag vara Peter Pans lille vän Tingeling, och göra allt för att få saker att sväva samt kunna önska så allt blev som alla ville ha det´.
 
... Jag skulle göra så att pappa fick det han var på igår och att han äntligen kände sig nöjd och fann det han ville ha,
... Jag skulle göra så mamma slapp ha den smärta hon har sina armar och händer,
... Jag skulle göra så att mina syskon slapp bekymmer i framtiden
... Jag skulle göra så att det ordnade sig för Fredrik, ingen blir mer gladre än jag och dina nära och kära
... Jag skulle ge dem råd jag har till Fredriks syster så hon kände att det blev lite lättare
... Jag skulle göra en hel del för väldigt många för att det skulle bli bra.

Men jag är inget mer än en människa och gör allt jag kan för att det ska bli så bra som möjligt för alla. Snart kommer hjärtat hem och senare ska han iväg på hockey medan jag tänkte gå iväg och sola för att sedan laga middag åt våran lilla familj.

Onsdag 14/1 2009

Ibland saknar jag tiden då jag var liten och kunde krypa fram till mamma och pappa och gråta utan att dem behövde veta vad det var för fel eftersom jag var liten nog för att inte kunna prata. Istället kunde jag bli omkramad och få höra "det ordnar sig eller att det blir bra snart"

Det har gått några dagar nu sedan jag fick veta det, och sedan även Fredrik fick veta det och jag tror tiden stannade och egentligen ville jag bara brista ut i gråt eftersom "det händer inte mig / det händer inte oss" men tänk vad fel jag hade, Det hände oss och det är något som både jag och Fredrik måste klara tillsammans på ett och annat sätt. I två nätter har jag sovit relativt bra men ändå funderat på hur det ska bli och vad som kommer att hända men vad hjälper det nu, inte mycket mer än att jag hoppas att det blir bra och att det kommer en lösning väldigt fort. Fredrik frågade igår om jag var orolig och jag kunde inte dölja det eftersom det är jag. Jag har ont i magen av att det och vill egentligen veta vad som kommer ske idag men ingen vet. Det enda jag lovade Fredrik var att inte vara orolig för på ett och annat sätt ordnar det sig. Mamma och pappa säger att det ordnar sig, och att vi har varandra och det är också en viktig del i det här. Hoppas bara att det finns snabba lösningar och intressanta möjligheter till att få ordning på det.

& inte nog med det så ringde svärmor igår och ville att jag och Fredrik hörde av oss till systern som satt i bilen påväg hem från skåne med ett hjärta krossat och tårar som rann från kinden & om en stund kommer svärmor och systern över.


Tisdag den 6/1 - 2009 "TJUGOÅRSDAGEN!"



KLOCKAN 16.35 FYLLER LILLE JAG TJUGOÅR
HIPP HIPP HURRA HURRA

Söndag 4/1 - 2009


Söndag 4/1 2009

               



LITEN MEN SÖT OCH BARA ETT PAR MÅNADER/ÅR OCH SNART TJUGO ÅR.

Fredag 2/1 - 2009



4 dagar kvar till 20 årsdagen och nära&kära är bjudna med dunder och kalas.
6 Januari 1989 - 6 Januari 2009


RSS 2.0