Onsdag 30/7 2008

Tillbaka efter semestern på jobbet och just nu rinner allt på men det finns stunder då man smäller igen dörren och man säger för sig själv "vilken jävla idiot" men men det hjälper inte det utan det är bara att bita ihop och försöka se glad ut så länge som man kan hålla leendet öppe.
Jobbar varje dag den här veckan förutom helgen så det känns väldigt skönt och det har dessutom blivit en vecka med mer än 40 timmar men jag får väl vara glad så länge som jag har ett jobb och det är ju också ett plus nu när man ska flytta om ca två månader eller vad det är kvar av inflyttningsprocessen.
Ikväll är det en liten utgång som väntas, det blir middag på pitchers tillsammans med Fredrik, Linus och min vän Johanna för att senare kanske styra emot Björnstugan där det var Standup ikväll. 
Igår kom min efterlängtade dator nu är det bara för mig att få tid att sätta mig ner med den och lära mig alla funktioner som fanns på den, får hoppas att pappa min kanske har ordnat med en del för att underlätta för sin dotter.

Nej, nu måste jag fortsätta att jobba har en hök som bevakar mig konsant och är som en ivrig försäljare som ständigt gnäller och tjatar om allt. Herregud, en del människor borde man ta ner på jorden och få dem att förstå hur man behandlar sina medmänniskor.

Grattis på namnsdagen pappa!

Lördag 26/7 2008



  Jag älskar dig

Lördag 26/7 2008


Hur förbannad kan man egentligen bli på en och samma människa, tydligen finns det ingen gräns iaf inte för mig just nu. Mamma och pappa hade bjudit med mig på en vecka till Turkiet samt att Fredrik skulle följa med men jag får inte ledigt. Jag har mina 25-dagars semester att ta ut men blir inte beviljad och det är något som just nu får mig att gå i taket. Men sista ordet är inte sagt än och på måndag kanske det blir en lärorik dag efter det som hänt. Det hjälpte inte ens att mina föräldrar pratade med den så kallade chefen utan "nej tyvärr, du får inte ledigt. Företaget hänger till en stor del på dig". & en annan nyhet som är gladare och trevligare men för många en väldigt stor nyhet är att första oktober flyttar Fredrik och jag ihop, & blir sambos och kommer spendera mycket tid tillsammans i "våran" lägenhet. Det blir inte nu mera "min lägenhet" utan "våran". Mamma och pappa är överlyckliga och ger kommentarer varje dag dem träffar Fredrik, samt förklarar hur mycket glada dem är för att deras dotter mår bra och ler som en sol hela dagarna. Som mamma sa .. "Fredrik, kom som en räddade ängel in i ditt liv och behåll honom för att han är värd guld" & det är sant. Fredrik är den jag verkligen ser till gudarna för, han är guldvärd och otroligt älskvärd.






Torsdag 24/7 2008






I've never knew what it was to be alone,
Cause you are always there for me
You are always there waiting
And I know, you're a part of me

I carry the things that remind me of you
Your are as kind as you could be
And even though you're gone
You mean the world to me

When I come home it feels empty and alone
Honey, I miss you

Måndag 21/7 2008





Hjärtat, Fredrik

Från att ha spenderat flera dagar, veckor och nätter ihop till att vara ifrån varandra sju dagar. En längtan och en saknad som är otroligt stor efter en person som betyder väldigt mycket för mig spenderar just nu sina dagar på andra platser i Sverige & det känns just nu sådär om jag ska vara ärlig.
När vi satt där i bilen för att säga hejdå kändes det som att tiden kommer gå fort och han är snart hemma igen men när det nu bara har gått en dag så känns det som tiden går otroligt sakta. När jag sedan kom hem för att försöka sova ett par timmar vände jag mig kors och tvärs i sängen för att jag hade en saknad redan då i kroppen. Tårarna rann ner för kinden, kuddarna fick jag vända på för att jag skulle kunna sova på en torr kudde. Mamma såg att jag hade grätit men försökte hålla det för mig själv för att visa att jag var stark och skulle klara det här men svag som man är visade jag mina känslor och grät över att jag saknar honom.
Just nu är det otroligt ensamt att ligga i sängen själv och själv få bråka om vem som ska ha mest täcke. Det är kallt utan att ha någon som ligger och håller om än på nätterna och viskar god natt i mitt öra. Det är tomt att inte ha någon i samma stad som man vet cirkulerar runt omkring än fast på ett avstånd.
Jag har aldrig haft dessa känslor och det känns underbart, obeskrivligt men det känns tråkigt att sakna dig tjugofyra timmar om dygnet multiplicerat med sju. Jag saknar dig även när du inte är hos mig men jag saknar dig idag något enormt mycket och hoppas på att tiden går fort för att sedan kunna komma tillbaka till vardagen då det är du&jag igen.
Hjärtat, jag saknar dig & tänker på dig ständigt.


Söndag 20/7 2008

Upp & hoppa, ja det kan man lugnt säga att jag gjorde imorse. Vaknade klockan sex av att huvudet exploderade och var i tusen bitar och att jag hade ett illamående som var enormt. Igår blev det förfest hos Peter, Robins vän på norr i Örebro. En fest som bestod av gratis alkohol och ett glatt humör. Innan Johanna,jag och Mia tog taxin till festen förkrökade vi lite hemma hos Mia. Efter ett par timmar på norr bestämde vi oss för att dra vidare så Amanda och jag valde att promenera upp på stan för att möta Ingrid som stod i kön till Frimis (Strömpis) tillsammans med Robin. Osäkra och envisa på att vi inte skulle komma in träffade vi den generösa Daniel som snällt släppte in oss på krogen.
Ett par timmar inne på krogen var det dags för fröken att gå hem med ett par stora steg. Ett par timmar sömn och för att sedan vakna klockan sex med en olidlig huvudvärk.

Lyckades iaf somna om och vaknade av att min älskade vän, Madeleine hade messat igår så passade på att messa tillbaka och bestämma en date med henne. Först skulle familjen Fransson till mormor och morfar i Hjärsta för att fira min namnsdag med tårta och sedan kom Madeleine och hämtade mig. Shopping på IKEA och marieberg väntade oss men efter en tur inne på IKEA och ingen shopping tog vi oss emot Marieberg för att titta in det senaste. Inget resultat i shopping där heller men istället blev det en fika och massa prat inför bådas flyttar. Planering stod på kartan och båda två har stora förväntningar på våra kommande flyttar. Efter Marieberg åkte vi till Stadium för att hälsa på hennes fästman, Daniel och shoppade ett par nya skor eftersom dem gamla nu har gjort sitt. När Madeleine sedan släppte av mig hemma möte jag mamma som skulle till farmor och lämna en present och valde att promenera med henne dit och planera inför en shopping tur med farmor imorgon. Ikväll blir det väldigt lugnt efter en tuff kväll igår med ett glatt gäng.


"Jag saknar dig hjärtat!"

Lördag 19/7 2008



Jag saknar dig redan hjärtat, & det har bara gått ett par timmar sedan vi sågs sist.
Dagarna kommer säkert att gå fort men det känns ändå väldigt långt bort.
& ikväll blir det fest med vännerna för att få tiden att gå fortare
Imorgon blir det att köra runt på päronen och sedan hem till mormor&morfar

ps. Tack Madeleine för din kommentar, du är en vän för livet ds.

Brolle - Jag är född i en liten by
Brolle - Det är hon

Semester

Tisdag 15/7 2008 - Göteborg

Upp & hoppa kring åtta på morgonen för att springa hem och duscha och sedan packa det sista som skulle ner i väskan. Fredrik kom sedan kring nio och hämtade mig och vårat första stopp blev på OKQ8 för att tanka bilen och inköpa frukost. Sedan gick bilen emot Göteborg. Under tiden för att vi inte skulle få tiden att stå stilla lekte vi "tusen frågor" som gjorde att både tiden gick fortare men att det kändes som vi kom snabbare fram till Göteborg. Vårat lunchstopp blev utanför Alingsås för att sedan köra dem sista milen till Göteborg. Väl framme i Göteborg fick vi bo på ja, ska man säga Sveriges fräschaste hotell. Elite Park Avenue mitt inne i centrala Göteborg. Hotellrummet var stort och väldigt snyggt inrett. Det var som att kliva in i en lägenhet i New York som var fräscht inrett av en inredare osv. Nöjda med rummet valde vi att ta en sovstund ett par timmar för att sedan orka med kvällen. Kvällen spenderade vi med att äta middag på ett mysigt ställe och sedan promenera mot hotellet igen där Fredrik tog en öl och jag fick ta en läsk eftersom cidern var slut och jag har haft många om och men svårt att dricka vin. (HAHA)


Onsdag 16/7 2008 - Göteborg

Klockan ringde kring nio för att duscha och sedan kliva in i hissen och åka ner till våningen där frukosten serverades. Salen som frukosten serverades i såg ut som att vara inne på ett kungaslott. Planerna för dagen var att spendera ett par timmar på stan. Vi spenderade ett par timmar på gatorna i Göteborg där människor ständigt var i rörelse. Innan middagen på kvällen bestämde vi oss för att bara ta det lugnt och låg en stund i sängen för att sedan göra sig i ordning och gå ner på Göteborgs gator och gå emot restaurangen. Efter middagen blev det att gå ner mot hamnen för att titta på båtarna som låg inne och för att även få en liten promenad och förbränna middagen.


Torsdag 17/7 2008
- Hemresa

Igår vaknade vi kring nio för att kliva upp ur våra himmelska sängar för en sista gång och hoppa in i duschen och sedan ta hissen ner och äta frukost. Planerna om hur vi skulle spendera våran dag planerades och vi bestämde oss för att spendera ett par timmar inne på Liseberg som låg ett par några hundra meter ifrån vårat hotell. Dock var vi tvungna att checka ut från vårat hotellrum senast 12.00 så väskorna fick ligga i bilen. Eftersom det hade varit en olycka på Liseberg så vart vi nyfikna och gick och tittade på attraktionen som hade orsakat olyckan. Ett par timmars promenerade inne på området och inga åkta attraktioner valde vi att ta våra friska ben i mot bilen för att sedan åka dem milen vi hade att åka för att komma till Örebro. I Skara möte vi Emelie och hans karl, Calle och valde att ta en fika ihop för att sedan ta "sällskap" i varsina bilar hem till Örebro. Väl hemma i Örebro var det att hoppa in i duschen och mysa med mina föräldrar ett tag och sedan iväg med hjärtat för att hyra film och köpa pizza för att avsluta våran lilla mini semester ihop. Jag rekommenderar verkligen par att åka iväg till Göteborg, det var hur underbart som helst och det behövs ibland vara ifrån stan för att spendera tid på andra orter. Redan när man kom hem saknade man både Göteborg och sedan att vara där bara vi två och få spendera tiden för oss själva och med varandra. Får hoppas på att det blir mer resor ihop med hjärtat.
Bilderna från resan kommer senare, saknar en sladd till min kamera som gör att bilderna inte kan läggas upp. - suck!

Fredag 18/7 2008 - Födelsedag

Vaknade kring halv tio imorse av att telefonerna ringde och pep då och då. Fredrik som låg bredvid mig fyller nämligen år idag och det skulle gratuleras av nära och kära. Ett år äldre och får uppleva ännu mera möjligheter. Frukosten spenderades på hans balkong i solskenet för att sedan ta sig hem och göra sig i ordning och träffa mamma på stan. Mamma och jag hade bokat en date för att äta lunch på Bredbar och prata om livets alla möjligheter. Efter lunchen blev det sedan att springa över till Guldfynd för att få en namnsdagspresent av mina föräldrar. En silverring valdes ut och som nu sitter och på mitt finger.

Lillasyster Victoria kom också upp på stan efter att ha frågat henne. En kort sväng på stan för att sedan sitta här framför datorn en stund. Pappa är hos bror sin men skulle sedan komma hem om ett tag för att kunna ge han sin födelsedagspresent som kom idag med posten. Idag kom papperna ifrån universitet om tiderna som gäller osv. Ikväll blir det middag i Hallsberg med Fredriks familj och hans anhöriga för att fira hans födelsedag.

 - Grattis på födelsedagen hjärtat.



ps. idag skrev jag på hyreskontraktet så nu är allt ordnat inför det.
Leona Lewis - A Moment Like This ds.


Semesteruppehåll



En bild säger mer än tusen ord
Nu tar bloggen precis som jag har gjort semester ..
Befinner mig i Göteborg ett par dagar med F.

Måndag 14/7 2008



Jag blir galen och irriterad på en del saker här i världen. Ringde till flygbolaget idag igen för att se hur det går med det som är uppgjort. Det som blev uppgjort första gången stämmer så nu handlar det bara om en sak.
Imorse blev det en promenad för att förbränna, duktig som ens kom ut imorse men är man motiverad så går det mycket enklare. Rensade garderoben och saker som bara ligger och skräpar här och var. Packade ner en del i kartonger inför flytten som väntar om ett par månader.
Ikväll blir det väldigt lugnt med att packa inför Göteborg tillsammans med F. och sedan ska mamma och pappa ordna med våfflor för kvällen. Träffade min vän Lisa förut också, hon åker till Bosnien om ett par dagar. Hon kommer få det underbart där borta i värmen och med sin vän Zana.


Måndag 14/7 2008



Om min älskade vän Ronja kommer hem till hösten kommer hon&jag att spendera en del timmar i skolan tillsammans. Både hon&jag har kommit in på univ. i Örebro och på samma kurs. Igår blev det en kväll att spendera med Johanna, Linus och F. Det blev ett besök på Efesos och sedan hem till F. och tittade på film. "Good luck Chuck" hette filmen och är verkligen värd att se på och för att få ett gott skratt. Idag blir det att packa ihop en del saker som jag har lagt över allt i kartonger tills flytten. & sedan iväg en stund på lite äventyr. Ikväll ska jag försöka få mina föräldrar att äta våfflor med mig, just nu har jag en period att jag har abstinens efter våfflor. Kan vara en anledning till att det finns våfflor på hotellet men det är ett tag kvar innan jag jobbar där igen men men.



"När han tog min hand,
 jag visste redan då vad som skulle ske"

Söndag 13/7 2008




Igår var det middag hemma hos F. med hans familj och anhöriga i Hallsberg. Efter middagen blev det kubbspel då det gick sämre än vanligt för både mig och F. men men, man kan inte alltid ha turen på sin sida. På Tisdag blir det att fara iväg till Göteborg ett par dagar när både F. och jag lyckats ha semester samtidigt.  Skönt att komma iväg från Örebro och få vara med F.

Idag kom det ett mail från antagningsnämnden, jag hade kommit in på Universitetet till hösten & fått dem kurserna som jag valde. Då blir det att plugga i höst ett par timmar i veckan.


Lördag 12/7 2008

Igår kväll kom bomben. Telefonen ringde och jag sprang glatt upp och svarade för att prata av mig lite. Samtalet blev inte så glatt som jag trodde utan det slutade med att kontakten bröts och ord som "vi har ingenting mer att säga varandra kom fram" . Väldigt synd eftersom jag hade haft ett hopp om att vi kunde vara vänner men det är nog kört för den delen nu. Även det är säkert mitt fel för att jag valde att gå vidare fortare än jag själv hade annat.

Nu ligger sanningen på bordet, mina kort är utlagada och jag slipper dölja det. Du fick svara på dina frågor men av någpn underliga anledning fick jag inte reda på mina. Du påstår att jag döljer saker man frågan är vem som döljer vad när man inte vågar eller står för hur man fick reda på det.  Är det för att du själv kanske har gjort något fel eller är det bara för att skydda sig själv från det hela. Ja, jag träffar/dejtar/tillsammans med en ny. Du får välja att definera det själv. Det är så korten ligger på bordet och det är ingenting jag kan styra över. Det som sker är det som sker. Jag har tidigare sagt att jag kan inte styra över mina känslor och  att jag har fått känslor för någon annan är sånt som händer. Även fast det kommer som ett brev på posten för somliga är det inte enkelt att säga sanningen när jag sårad dig en gång och ville hålla undan denna information. Jag försökte dölja det ett bra tag men det visade sig att sanningen kom fram iaf.

En dag ska det bli intressant att se hur du fick reda på det när det är få som vet om det. Antingen är det någon som kanske har sagt något för att värna om dig eller så är det på något annat sätt. Efter samtalet igår vet både du och jag vart vi har varandra, synd bara att det skulle bli som det blev men det var kanske bäst. Du valde att avsluta våran vänskap och säga orden "vi hörs aldrig mer". Du får stå för vad du sa till mig i telefonen men en dag vill jag veta sanningen. Det är nog inte bara jag som har döljt något under dem här veckorna. Det prats en del och det kommer fram saker som jag inte trodde att jag skulle få höra. Efter att ha avslutat samtalet samlade ett antal frågor som jag aldrig kommer få svar, det kanske är bra eller så är det något jag kommer att kräva att få svar på. Mycket är ord och mycket är rykten men det vore bra om man någon gång fick reda på sanningen. Någonstans vet jag vart allt kommer ifrån. En del blir rykten bara för att man blir fotograferad eller att någon ser än. Tänk att i Örebro då vet alla allt om alla. Det pratas ifrån alla håll om att det var inte jag som skulle göra slut utan det var planer ifrån dina sida. Det var saker som hade sagts till andra som jag aldrig trodde skulle komma fram.

I dagsläget nu vet jag inte vad som kommer att ske förutom att vi inte kommer befinna oss på samma platser under ett fåtal veckor. Det kanske är bra för att slippa se varandra och att du slipper hata mig mer än du redan gör. Jag vet att du kommer avsky mig tills döden skiljer oss åt. Du kommer säkert att prata med dina vänner här i Örebro och få dem på din sida även fast det inte handlar om att ha någon på sin sida i det här. Utan det handlar om att jag valde att göra ett avslut, det var tråkigt och väldigt sorgligt och att gå med ett dåligt samvete var inte det enklaste jag har gjort men nu blev det som det blev. Om du nu efter det här väljer att lämna Örebro, ja då får det stå för dig men jag hoppas att någon gång i livet att vi kanske kan prata som vuxna människor.

Jag kommer aldrig att se ner på dig efter allt du gjorde för mig, allt support osv men att jag valde att gå vidare med en annan EFTER att vi hade avslutat vårat förhållanden har ingen människa något med att göra. Det handlar om mig och mina känslor och mina tankar. Jag styr inte över dem utan jag gör det som känns bäst för mig och mår bäst av själv och om det sedan sårar personer kan jag tyvärr bara finnas där och trösta men inte ens det i det här läget.



Veckan som gått har varit bra. Jobbade en natt på hotellet i onsdags och efter det blev jag helt slut. Det tar på krafterna att inte sova dem timmarna man behöver. Efter semestern ska jag säga till om att inte jobba nätter för kroppen säger ifrån efter att jag har gjort det. Har haft problem med njurarna under veckan, mindre skönt och roligt. Det känns som en otrolig smärta som kommer då och då. Fick lite smärtstillande av mina föräldrar som ska hjälpa så får äta dem och hoppas på att det ger sig. Semester på måndag och det behövs verkligen. Åker nog till Göteborg på tisdag morgon/förmiddag och kommer hem ett par dagar senare.
Igår blev det IKEA med mina föräldrar och det inhandlades en del saker till lägenheten. Det känns som att jag skulle kunna flytta in i lägenheten redan nu men dock är det ett tag kvar. Jätte fina saker köptes och för att inte punktera att mina föräldrar ställer upp till 100%.  Nu ska jag fortsätta jobba och únderhålla kunderna som kommer. * puss

Blombud

Idag fick tårarna komma ner för min kind igen,
FIck ett blombud med ett bukett röda rosor till mig idag på förmiddagen.
Jag vet inte hur jag ska beskriva det men det är verkligen magiskt och obeskrivligt.
Nu står blommorna och kortet på mitt skrivbord och glänser.
Ingenting kan förstöra min dag idag mer än att jag jobbar natt på hotellet. 

"LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE"


Onsdag 9/7 2008

Det kanske blir en sista minuten i augusti med F om vi kommer framtill vart vi ska åka och när vi ska åka. Blir det inte nu i sommar kanske det blir i vinter men det lär vi märka och se. Tillbaka på jobbet igen, det är bara ett antal timmar kvar innan jag får gå hem en stund och sedan åka och jobba igen. Åh vad jag längtrar efter semestern, just nu är det som styr mina dagar och speciellt när jag ska gå uNonepp på morgonen. Jag är som en krossad tomat på morgonen och det är ibland obeskrivligt jobbigt att gå upp.  
Idag jobbar Johanna med mig hela dagen så dagen kommer säkert att gå lite fortare. Måste springa iväg till videobiljarden sedan och lämna filmerna som mamma och pappa hade lånat men som jag lånade av dem igår. Inatt blir det att jobba på hotellet och ha ev. en sovande natt eller en vaken natt men jag hoppas på en sovande. Sedan jobbar jag bara lördag kvällen 15-23 och sedan söndagen 15-07.00. Det blir ingen vidare rolig helg för min del med att jobba hela helgen men sedan har jag semester så då kvittar det.
Ångest över att det var varmt och solen var framme idag, hade heller legat ute i solen och pressat än att jobba men det kanske sker nästa vecka istället. Håller tummarna för att min dator kommer nästa vecka eller om jag har tur den här veckan. Nu ska jag springa iväg till posten och hämta några blanketter som jag väntar på.


Tisdag 8/7 2008

" Mitt hjärtat slutade slå når vi stod där, det var bara du&jag
Våra blickar såg på varandra och visste redan då att ..
Jag inte kan leva ett liv utan dig, utan vart du än går finns du
inom mig,
Mitt hjärta det brinner det slår så hårt, det är dig som jag
älskar "

Tisdag 8/7 2008


Jag är förälskad upp till öronen i min nya bostad. Första oktober kommer jag istället för att vara förälskad i den ingå i ett äktenskap med den. Idag 10.30 var jag och mina kära föräldrar och tittade på lägenheten.  Den var underbar, den är nyrenoverad med snygga tapeter som var i min stil. Lägenheten var väldigt mysig och stilig, just nu längtar jag något enormt efter att få flytta dit men det är ett tag kvar pga. att gästen som bor där nu inte flyttar förren i september. Jag kanske har tur och kommer in i lägenheten tidigare men det skulle vi diskutera om ett par veckor.
En lägenhet med två rum och kök för en bra hyra varje månad är inte lätt att hitta samt att den är nyrenoverad. Det som var jätte skönt var att elen ingick i hyran så då slapp man en utgift till i månaden. Mamma och pappa var imponerad av att det inte behövdes göra någonting på lägenheten mer än att flytta dit möbler osv. På fredag blir det IKEA med mamma och pappa samt åka till farmor och ordna med möbler som jag skulle få av henne.
En månad innan jag flyttar in i min lägenhet så flyttar Madeleine och Daniel ihop. Nu är det ett par dagar mindre kvar till semestern. Jobbar mån-torsdag på nJoy samt lördagen. Och sedan lördag kväll och söndag kväll/natt och sedan har jag semester i två veckor.

Snart ska jag träffa Robin, Johanna och Ingrid och mingla med dem ett tag på min lunch. Robin ska berätta om äventyret nere på Cypern. Enligt honom ska han inte dricka något mer men det brukar låta så, haha!

" .. Hjärtat mitt"



 


Måndag 7/7 2008

Världens tråkigaste måndag, regn regn och ännu mer regn. För min del kan det inte bli värre eftersom jag sitter inne och jobbar men det hade ju inte varit några fel och ligga ute och pressa i solen ett par timmar. Får hoppas att det är bättre nästa vecka när jag har semester i två veckor. Semestern blev inte som planerat men det är sånt man får räkna med. Istället blir det som det blir och ev. får vi se vad som sker i höst/vinter. I helgen blev det inga stora äventyr. Det blev att grilla i fredags med nära & kära och sedan ett tur till Pitchers för att mingla. Lördagen blev tuff på förmiddagen och sedan blev det väldigt lugnt på kvällen för min del.

Íkväll blir det att försöka komma iväg tidigare från jobbet och åka hem till mamma och pappa och äta middag och sedan iväg igen. På fredag blir det att styra äventyr med mor och far, det finns en hel del som ska ordnas. Imorgon ska jag träffa Helena för att ordna med allt med mina föräldrar. Håller tummarna för att allt är bra. Första oktober är iaf bokat och sedan börjar allvaret igen. Skolan hoppas jag hör av sig snart så jag vet om jag ska plugga eller inte i höst men det visar sig som allt annat här i livet. Nej, en sista tuff timme kvar. Som tur har jag min älskade vän Madeleine som messar med mig under arbetstiden som är kvar.


Fredag 4/7 2008




Leona Lewis - Footprints In The Sand
Baracuda - I will love again

The Breakup

Då när jag väl valde att göra ett avslut var tomheten totalt, jag hade ångest och jag hade panik. Vad hade jag kvar nu?  Att vakna upp dagen efter och inse vad som har hänt fick mig att ta täcket över huvudet och gråta tills det var dags att gå upp och försöka att komma i ordning för jobbet. Jobbet såg att någonting hade hänt men visste inte vad förrän jag fick sätta mig ner och förklara allt.


Jag vet att du gav ditt allt för mig, du var underbar men det är mig det är fel på. Du gjorde allt för mig, du fanns där men det var inte det handlade om utan det var så mycket annat som inte fungerade från min sida.  Det var jag som vill något annat och jag vet att jag har sårat dig så djupt att det kommer säkert att ta tid innan tiden har läkt såren.  Det fanns stunder som var jobbigare än andra och ibland rann allting över och jag satt där framför min chef och grät öppet. Han frågade om det fanns något som han kunde göra men det ändå som fanns var att jag skulle få tid och sedan få jobba och skulle jag inte klara av det skulle han finnas till hands vid min sida. 

Idag, känns det mycket lugnare och livet går vidare även fast det finns stunder som är jobbiga. Men jag har bestämt mig att jag har klarat mig igenom den här processen.  Jag är ledsen över att du känner dig besviken och sårad men det var mitt val. Jag önskar dig lycka till i framtiden och hoppas att det någon gång kommer att finnas ett starkt samband mellan oss som vänner, du är och kommer alltid att vara en otroligt nära vän som finns i mitt hjärta. Jag hoppas bara att det inte blir som med tidigare x att vi inte har någon kontakt, att vi pratar skit bakom ryggen på varandra för det vinner vi ingenting på. Jag hoppas för oss båda att vi kan vara vänner och en dag vara glada över det vi hade.  Men det finns säkert en känsla hos dig som gör att du aldrig mer vill prata med mig eller se mig och det får stå för dig men det sista jag ville vara att såra dig och var därför ärlig med att berätta som det var och att det var mig det var fel på. Jag förstår dig idag att du är kall och tillbaka dragen och inte vill prata men jag hoppas bara på det bästa.

Jag hoppas att du förstår det som fanns förut kommer alltid betyda otroligt mycket för mig och kommer alltid finnas med mig även fast det fick en avslut.


Fredag 14/7 2008

"I'm patientli alive but I feel impossible, be strong"


Vaknade sex imorse och lyckades självklart inte somna om, telefonen ringde och sedan var det bara att gå upp. Imorgon på förmiddagen blir det att hämta dem resterande sakerna med mamma och pappa, det känns tufft och oroligt men vad ska jag göra åt saken när det är såhär det ligger till. Jag får hoppas på det bästa och att det går smärtfritt till bara. Ikväll blir det att träffa ett par nära&kära vänner och bekanta för att grilla och spela kubb. Kvällen spenderas på väster i Örebro. Kroppen känns bättre än igår, ett par alvedon igår och sedan kändes stegen mycket lättare. Halsen mår siså där men är även den på bättringsvägen. Nästa vecka blir det att försöka klara av att jobba veckan ut och sedan har jag semester två veckor, två veckor som är nödvändiga som det känns just nu.

Torsdag 3/7 2008


Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?
kolla/svara mail
♦ försöka att bli frisk
♦ prata med Carina
♦ duscha
♦ försöka få i mig mat

Ställen du bott på?
♦ Örebro - på olika platser

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
Resa
♦ Köpa det jag ville ha
♦ Bygga ett eget hus, precis som man vill ha det.
♦ Ge bort pengar till familj & till välgörenhet.
♦ Leva ett liv i lyx

Torsdag 3/7 2008


Chris Brown - Forever
Colby O'Donis ft Akon - What U Got
Ne-Yo - Closer
Kat De Luna - Run The Show
Lady Gaga - Just Dance
Brick & Lace - Love is Wicked
Ashanti - The Way that i love you
Brick & Lace - Get that clear
Neverstore Feat Lazee - Hold On
The Script - We Cry
Jason Mraz - I´m yours
Nickelback - Rockstar
Sibel - Make Belive
Maria Haukaas Storeng - Hold On Be Strong

Torsdag 3/7 2008






FÖRSTA OKTOBER 2008!
Just nu kan det inte bli bättre än den nyheten. Kroppen har sagt ifrån med dunder och dånk men vad hjälper det när man nu kan se framemot något. Tusen tack!

RSS 2.0