tiden som försvann..

Jag har den drömmen
Som jag haft i alla dagar
Men inte förren imorgon
händer det..



Det var ett tag sedan jag skrev nu, har haft fullt upp med annat. Jobbade hela helgen torsdag, fredag och söndag. Midsommarafton blev lugn, var hemma & åt middag och spelade kort. Det blev min midsommar, skönt var det eftersom jag även jobbade så. Ledig igår från jobbet, låg ute i solen och pressade och var hos tandläkaren. Fått ny operationstid, tack! & det är inte säkert att jag blir frisk efter operationen, men men får hålla tummarna på att det går bra och jag slipper det hela sen. Jobbade imorse, kvart i åtta till fyra. Helt slut idag, först var det jag som öppnade och sen var det kurs ett par timmar som var väldigt lärorik och sen två timmar "frihet" och sen sommarmöte och avslutning innan personalen går på semester. Jordgubbar som fick blandas med keso, mellanyogurt eller grädde. Lite variation på vad man kan ha till jordgubbarna. Imorgon är jag ledig, åker till Västerås imorgon förmiddag och kommer hem torsdag förmiddag då jag sen ska jobba hela kvällen. Var ute med Madeleine måndag-tisdag kväll. I måndags blev det att cykla som tokar runt hela örebro, tror jag såg stan från alla håll och från alla vinklar när vi cyklade och igår gick vi på ÖSK-Djurgården när det var 20 minuter kvar för att spana på folk, trevligt var det.

Idag fyller pappa 44 år, snart tid för pension som karolina sa nyss. Mormor&morfar kommer ikväll och ev farmor & farfar så det blir väldigt lugnt ikväll och speciellt efter min tidiga morgon.
Neh, hinner inte mer nu men det kommer mera..







lika är samma, fast olika

15 Augusti 2007 -


jag har nu gett ett svar och får hoppas att det ordnar sig efter det, men men..
det är inte mycket att göra åt det just nu så.


I söndags blev det för mycket, allting brast & jag vred och vände på allt för att orka med allt och finna en lösning. Jag tog tid på mig och lätt allting vara under måndagen och det kändes lättare under dagen. Jag fick bli barn igen och åkte hem till Linda&Magnus och myste med Stella, skjusade sen Ingrid till simskolan och myste med Isabella som satt i babystol och skrattade åt mig. I måndags blev det akut på jobbet när jag först hade simskolan och sen fick jag skynda mig till nJoy för att jobba några timmar till. Jobbade morgon på nJoy i måndags, det var väldigt jobbigt och tufft när jag först hade misshandlat sängen och sen mishandlade min kropp för att jag var sleten sen helgen.
I tisdags belv det simskola igen, sista gången för min del och lönen fick jag. Mys hemma framför tvn då det var 6 points som gick under kvällen. Onsdag kväll blev det jobba och jag tror jag & elin misshandlade kassaapparaten. Jag blev galen, den vägrade verkligen fungera och hängde sig hela tiden och pep när man vred nyckeln, men men. tog en lunch med Sambo igår på stan, shoppade lite på Åhlens och tittade på folk på Järntroget. Min älskade vän Elin var där och hjälpte mig och lyckades få ordning på kassan sen. Idag börjar jag senare för att först ska Linda gå igenom kassan och all bokföring inför sommaren och på pappas födelsedagen så har jag kurs tidigt på morgonen och sen är det möte på eftermiddagen så jag är hemma då&då och åker ev. till Västerås också så jag får se om jag väntar med att åka till Västerås. Imorgon är det ett stort grattis till syster & karln hennes, artikel i tidningen samt mys. På måndag ska jag och Elin träna som idioter, body pump på kvällen och en promenad på morgonen och lika så under veckan också när jag inte jobbar. Funderar på hur jag jobbar nästa vecka men det ordnar sig nog då.

Om mindre än 3 veckor är det begravning, tuff dag. Har inte varit på en begravning sedan sist och det är ett år sedan. Denna gång blir det hårt igen, förra gången var det väldigt jobbigt och nu blir det tufft igen. Förra gången gick jag aldrig fram till kistan för jag orkade inte stå och satt hela begravningen och nu ska familjen gå fram eftersom vi står närmast. Dödsanonnsen var med i tidningen i lördags, allt är planerat och ordnat. Mamma har hämtat saker ifrån lägenheten och ordnat här hemma för att det ska se bra ut och det betyder väldigt mycket för henne. Mamma har det inte lätt nu, det var ett slag i magen när det här hände... Två dagar efter begravningen lämnar familjen Sverige och åker till Turkiet, får väl hopppas att sommar värmen kommer till Sverige också men men..


Please come now I think I?m falling
I?m holding on to all I think is safe
It seems I found the road to nowhere
And I?m trying to escape
I yelled back when I heard thunder
But I?m down to one last breath





lika är samma, fast olika

1, 2 , 3 , 4
jag är en partymyra! ;D


Lika är samma, fast olika


UPPSALA
15-17 juni , oförglömligt och toppen!

Bilder kommer samt kommer finnas på
maartina89.bilddagboken.se

lika är samma, fast olika?

Det blev för mycket igår, det rann över & jag vet egentligen inte hur jag ska få mig själv att inse vad som sagts.
Ord som bildade meningar som fick mig att tvivla. Det är aldrig bra att tvivla men jag vet inte längre, jag vet inte om jag orkar eller om jag ens vill. Just nu finner jag ingenting att säga eller ord för att förklara det hela, jag vet verkligen inte. Det vore så mycket bättre om det inte hade sagts & varit som det var.

lika är samma, fast olika?

 






Idag lämnar jag & Madeleine Örebro för att vara i Uppsala under helgen med tjejerna som kommer ikväll & imorgon. Erika fyller arton imorgon och det blir ett stort party. Förfest i stugan tillsammans med tjejerna och sen en kort promenad till Erika och fira henne. Kameran är laddad & är nerpackad och ska dokumentera hela kvällen & övriga dagarna. Madeleines & mina väskor kommer säkrt att spricka på tåget med våran packning, det är inte så mycket kläder men det är sovkläder som tar plats, men men det är något man får leva med i livet att allt är inte lätt.  

Igår fick jag mig en riktig tankeställare. Vill jag eller vill jag vänta? Känns det rätt?
Pratade lite kort med mamma om det och hon tyckte jag skulle känna efter från tårna upp genom hela kroppen innan jag sa mitt svar på någonting. Som tur har jag helgen på mig att tänka och försöka komma fram till vad jag vill. Även om jag vill vänta är det ingen katastrof med det för det handlar om känslor som måste kännas rätt för att det ska fungera. Allting har sin lösning som tur och det finns alltid ett svar, men det gäller bara att klura ut det. jag hade fullt support av mamma min oavsett vad jag valde. Men det ordnar sig med tiden, jag har ju som tur tid att  tänka på innan jag behöver säga vad jag känner, trycker och vill med det.


Iaf nu lämmar jag örebro och ska ha det underbart i Uppsala med dom bästa samlade omkring mig. In i duschen och packa det sista och sen gå till centralstationen och vänta på tåget  som skulle komma i tid , får  vi hoppas på.,


Ingenting kan förstöra det här nu
Oavsett vad så får det vänta nu
Det blir midnre viktigt &
ingen ska få förstöra denna dag.
Timmarna & stunderna som försvinner
Nu ger jag upp & jag tänker inte vänta
Det är antingen eller, men just nu är ...




lika är samma, fast olika?


Min Fru & jag var ute på äventyr idag, shoppade lite på stan och myste i blåsten. Det var förjävligt att vara ute idag när det blåste som det gjorde. Jag hade nog en halv sandlåda i mina ögon efter en vind hade blåst förbi. Träffade Lisa & Evelina som var ute på stan även dom & äventyrade.
Ringde Erika om imorgon när vi kommer & om vad vi skulle ha med oss samt om livet och med Ellen för att be henne ta med sovkläder till sin säng så hon inte glömmer det. På lördag morgon kommer Ellen & Madelen & imorgon åker jag, Madeleine och sen kommer Lisa emot kvällen. Presenterna är inhandlade, packningen är halvklar och det som ska med är framlagt. Det som behövs är handlas inför tåget men det tror jag att Madeleine & jag skulle ordna innan vi gick på tåget.

Den här veckan har min Fru och jag varit arbetsnarkomaner. Setts en stund och sen slitit som djur på jobbet. Men idag var det ingen av oss som hade lust att åka och jobba menmen, ska vi ha pengar är vi tvugna. Ingrid och jag tog inte cyklarna till Gustavsvik idag, det fick bli bil. Söta lilla Stella höll i gång medan Linda gjorde olika saker hemma i huset. Om man endå var så liten igen eller hade en egen, men men det får dröja några år innan det springer hos mig.

Snart ska jag ut & gå som vanligt, ska bara vänta på mamma min och se om hon ska med på en promenad. Annars blir det jag & ipoden på promenad. & inte ett skit är det på tv idag tror jag, såg inte ut som det var något att titta på.


Några kommentarer från idag som gjorde dagen lite humoristisk.

Inne på Mcdondals var ketcupen slut så det var bara att vänta & när väl en anställd kommer fram så ber han om ursäkt samt "jag ska bara slå ihjäl ketcupen"

När jag var med Ingrid på simskolan sitter en fyra årning med sin mamma och spelar ett spel och skriker rätt som det är "skit, helvete jag ska döda dig" & folk reagerade när ingen visste att han pratade med spelet.

lika är samma, fast olika?

Imorgon blir det att packa och komma på vad som ska handlas uppe på stan. Tågbiljetterna är fixade & har lovat Madeleine att inte glömma dom. Upp på stan imorgon med Frun min och styra ett tag, samt jobba sista gången den här veckan hos Linda&Magnus. Får delar av lönen imorgon kväll, kan vara bra att ha med sig till Uppsala om det styrs något.
Ellen&jag satt förut och taggad inför resan, det kommer att bli perfekt & bara glada stunder. Snart lämnar vi Örebro för några dagar men sen lämnar vi Örebro för en hel vecka genom att åka till Bulgarien. & snart kommer bruden in till stan, då det blir promenader och massa prat om kvällarna.

Mamma&jag var på stan förut idag, mamma shoppade en tröja åt pappa min och jag köpte ett par byxor på MQ som blir nerpackade till Uppsala. Cyklade med Ingrid till Gustavsvik och satt och myste med en 8 veckors bebis. Sen blev det en långpromenad med mamma & barbie som var ivrig över att nosa på blommorna som om hon vore tjuren Ferdinand.






" Du är den jag älskar

Du är den jag bryr mig om
Du är den som gör livet värt att leva
Du är den som alltid finns vid min sida
Du är den som alltid ställer upp oavsett vad 

Min kärlek till dig är obeskrivlig och du kommer alltid att finnas i mitt hjärta.
Utan dig kan jag inte andas.
Du är den jag tänker på när jag är vaken och
den jag drömmer om när jag sover.
Att vara borta från dig är det värsta jag varit med om men l
ikväl det bästa eftersom jag nu sett hur starkt vårat förhållande är
och hur stor vår kärlek till varandra verkligen är.

Du är det bästa som någonsin hänt mig
 och jag älskar dig så mycket
 att jag inte kan finna ord för att beskriva det.


Du är mitt enda, mitt allt.  
 

Jag älskar dig Martina Fransson!!! "


 
Fick det på mailen nyss av snutten, saknar dig!

Bästa vänner







Jag tillägnar detta min älskade vän Madeleine
Min syster, min Sambo, min bästa vän & mitt allt ..
Hon som aldrig sviker, hon som finns där & är där
Hon som man kan prata med om allt & litar på

lika är samma, fast olika?

Tänker du på allt som du förlorar
När du går din väg?

Jag vet inte vad det var du tänkte på
Jag undrar hur det kan ha blivit så
Alla lögner & bortförklaringar gör mig så frustrerad
gång på gång

Du spelar ett spel och vet om det
Och nu har det gått alltför långt

Ingenting du säger det går jag på
Ingenting du gör nu kan jag förstå

Jag vill inte stå här och titta på
När livet går förbi dig med öppna sår
Så lyssna vad jag säger för jag är din vän
Jag säger som det är för jag orkar inte stå vid sidan och titta på
Allt annat blev plötsligt mindre viktigt och du tog steg emot annat
& flyttade till ett annat landskap ..


Jag saknar dig..

lika är samma, fast olika?

When I touch your hand
It's then I understand
That beauty lies
It's now that we begin
You always light my way
There never comes a day
No matter where I go
I always feel this

Cause you're everywhere
And when I close my eyes I can't stop think
You're everything
when if I catch my breath yesterday
it was you I breathe but  you wasn't here


Man kastar bort allt för mycket i livet, och lägger energi på saker som inte är värd att bry sig om.
Det finns viktigare saker att bry sig om och visa att man uppskattar när man får respons tillbaka.


12.56 lämnar Madeleine & jag örebro på fredag emot Uppsala. Flygkatalogen över varor som man kan handla och få med sig hem ska med och planeras. Väskorna ska packas, alkoholen ska packas ner & biljetterna ska ner i väskan. Hemresan är planerad söndag men ingen tid just nu. På lördag är det Erikas födelsedag & då blir det party. & imorgon är det lite äventyr som ska ordnas innan allting är klart.


peaceout - martina


lika är samma, fast olika?



Step one you say we need to talk
She walks you say sit down it's just a talk
She smiles politely back at you
As she goes left and you stay right
Between the lines of fear and blame
You begin to wonder why you came

& you came becuase we can't do this anymore
you hurt people and
I don't want to see when you play your game

It's over

lika är samma, fast olika?

Imorse vaknade jag sex av att klockan ringde för att ta sig upp till jobbet & jobba några timmar. Trött & ont i fötterna samt myggor som bitit mig kring fötterna så det kliar som tusan. Kommer till jobbet, ordnar allt inför öppning och pratar med chefen om helgen. Ordnar kassorna ifrån några dagar & går ifrån jobbet kring tolv för att banka det.

Tidig dag blev det, och slängde mig i solen ett par timmar och tog det lugnt. Sen träffade jag min kära Madeleine som jag mötte på stan & vandrade till centralstationen för att köpa tågbiljetter emot Uppsala. Biljetterna är ordnade och det finns små saker som måste ordnas inför helgen.

En promenad över stan blev det & sen åkte jag till Ingrid för att hämta henne och ta henne till Gustavsvik, för att vänta på hennes simskola och sen ta henne hem därifrån.

Nytt sommarschema också, kommer tacka nej till NA för att jag fått ännu mer på nJoy & kommer inte att klara av att jobba hela sommaren som det ser ut nu.

12 juli, begravning
14 juli, åker familjen till Turiket & jag stannar hemma i örebro för att jobba..
15 juli , (?)

Imorgon får jag se hur allting blir, funderar på att slänga mig i solen om det är bra väder eller kanske ta en sväng på stan. Jag får se hur dagen blir, men jobbar kvart över fem iaf till halv sju. & imorgon bitti är det som vanligt en proemand som gäller innan frukost. ( får se om jag ens kommer upp imorgon med min rygg)


image112







Är det nu som allting blev delat & kontakten försvann?

& man låter det var istället för att ta tag i det.

Det gäller att ställa upp lika mycket själv
som alla andra gör för någon när et är något
& inte vara till hands när det behövs för stunden

Antingen eller, man jag tänker inte finna mig i att vara i något andra hand
när det finns andra som bryr sig & ställer upp

Jag tror du inte ens vet vad som håller på just nu,
att jag då & då mår dåligt och behöver dig
men nej då, det är inte samma sak längre
utan något helt annat för dig

Jag tänker inte ställa upp när det passar dig,
du får faktiskt anpassa dig efter mig också..

men det gick bra så länge som vi jobbade på samma jobb fram till januari
& hade arbetstider att följa
efter allt som hände, blev det ett slut på det hela
& vänskapen mellan oss försvann..




Kärlek


Because of you
that's what I do for you
because of you
i think like i do of you

I'm with you through the night & you save me
You're my inspiration in life to everything
 
You and I can take it to the top of this
like we can save the day, together..
& somewhere far away it would be we

..Forever

lika är samma, fast olika?


image137image138



Studenten  
              

               
Vaknade av att min kära vän Nancy ringde & väckte mig halv tio & ville att jag skulle följa med till Tullängen och kolla på grabbarna men det hann jag aldrig med eftersom jag hade fullt upp den dagen. Dagen var bokad från morgon till natt. Efter ett kom idrottsprogrammet ut sprungna från idrottssalen och hade nu äntligen tagit studenten 07. Efter det blev det kramkalas med karl som fick blommor & björnar runt halsen & skulle åka och härja på stan. Mamma & jag var tvungna att vara på jobbet halv 4 för att ingen av oss fick ledigt hela dagen, tyvärr.  Plockmat serverades och frukt som jag vart tokig i, eftersom jag har en ny överens kommelse att bara äta frukt i fortsättningen istället för annat onyttigt. Cykla till jobbet genom alla studenter och jobba en stund och sen hem i all hast & äta lite och byta om till party. Ringde Magnus som hade styrt fest åt mig, Madeleine & Lisa. Vid åtta - nio någon gång blir det avstigning hos Magnus då kvällen bjöd på kubbspel och mys.    
                
                
Till Magnus lägenhet skulle jag kunna flytta med det samma. Efter ett par timmar blev det avfärd från Magnus & jag kan säga att Madeleine & jag inte mådde toppen där emellan och sen parken. Värmen som varit under dagen gjorde att jag knappt fick mig något, men det jag fick i mig gjorde mig rund om fötterna som Lisa kan konstatera. Stadsparken blev det ialla fall efter ett par timmar där vi väntade på studenterna som skulle komma. Promenad i gräset med pums och sommarkläder, var ingen lyckad ide när man fastnade med klackarna i gräset. Efter ett par timmar blev det hemgång och jag somnade med svarta fötter & tjocka strumpor för att inte smutsa ner i sängen. För lat för att duscha mit i natten och fötterna mådde inte allt för bra från att ha gått från stadsparlen till Sörby. & eftersom det är ett tjat om årets studenter så är det bara ett år kvar till jag tar studenten & då blir jag & mina nära studenter o8!! Det ni ..                            
                    
I lördags blev det en jobbig morgon när jag vaknar som en död fisk i ett akvarium. Illamående pga. av någonting och trött som en tok det var min status. Men men, det var bara att se glad ut när jag kvart i nio öppnade på jobbet och skulle jobba till klockan fyra. Jobbet gick bra men deppig blev jag när värmen var utanför och jag skulle jobba hela helgen. Men men, efter jobbet blev det hem och städa eftersom mamma & pappa skulle ha gäster och en kom ovädret och mamma fick skjutsa mig till Emil och sen till affären för att handla inför kvällen. Middagen blev inhandlad och lagad av två proffs i köket. När jag kliver in i Emils lägenhet står det en stor bukett av blommor som är till mig och ett skrivit kort. Ur gulligt & sött som han gav mig.  Sista kvällen tillsammans eftersom han åker till Västerås ett par veckor nu. & Slängda framför tv: n som döda fiskar somnade vi någon gång under natten efter att ha sett på film.    
            
           
Idag blev det sovmorgon som tur, annars hade jag sovit vid den här tiden. Skulle jobba klockan två men åkte hem från Emil först innan jag åkte till jobbet. Hann sola en timme med mamma och sen cyklade jag iväg på Bettan. Imorgon blir det en tidig morgon, jobba från kvart i åtta - tolv och sen ta det lugnt och träffa Sambo för att köpa bussbiljetter till Uppsala och sen mysa med henne. Mamma åker till Degerfors med mormor & morfar för att göra ordning en begravning för Vincent. Nyss åkte Emil till Västerås för att vara där i två veckor, och sen komma hem eller jag åker till Västerås och sen stannar han kvar en vecka till i Västerås & reser sen till Bulgarien med grabbarna.

you&me

image42


Redan i tidig ålder hade man problem & jag hade mina problem med ögonen som treåring. Men nu är det fler problem som man inser att man egentligen borde göra någonting åt. Att kunna säga ifrån är något, att bl ett tredje hands val tänker jag inte vara & finnas där när det passar eller när det krävs något. Då duger man, men annars då är det bara en falsk relation som man bygger på att kräva och använda vännen i sista hand?

Gång på gång har jag jag lärt mig att inte dricka alkohol dagen innan jag jobbar, idag fick jag mig en läxa. Vaknade upp med världens illamående fast det var väldigt lite jag drag & trött  var bara förnamnet idag. Somnade vid halv 3 och skulle upp vid halv 8 igen.

Ikväll blir det att äta middag ute i värmen & bara ta det lugnt med Emil, Oscar & karolina. Det blir ett äventyr att se vad vi hittar på för något. & imorgon blir det depp igen. 29 grader sägs det att det ska bli & jag ska jobba klockan två fram till klockan sju, men men man får tänka att det är pengar som man kommer att behöva i sommar.

Veckan som kommer blir det jobba mån-torsdag, & måndag morgon på nJoy samt åka till Uppsala med tjejerna & fira Erika som fyller arton. 





Gårdagen..

Igår blev det firade av studenterna som röjde på stan. Under dagen blev det att fira Emil som avslutade sina skolår med nära&kära. & träffa Pierre som även han hade avslutat sina skolår medan jag själv har ett helt år kvar, tyvärr. Det hade inte varit några fel att få avsluta skolan i år men men, den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge.
Vid halv fyra blev det att cykla barfota till jobbet eftersom jag hade så sjukt ont i fötterna, och var glad & social på jobbet till klockan sju. Hem efter jobbet och styra upp kläder inför kvällen och äta mat så man undvek "fjortisfyllan".
Ringa Magnus om vilken tid det var Ok att komma över till honom.

Åkte över till Magnus vid åtta - halv nio tiden och hade det trevligt. Spelade kubb med grabbarna och jag, magnus och en grabb till lyckades vinna över lagen. Sen skulle Lisa & Madeleine äta, och det blev att gå till Nobel som inte serverade det som skulle ha & vi fick gå vidare för att dom skulle hitta ett ställe att äta på. Det blev Mcdonalds för mig & Madeleine medan Lisa gick till stadsparken så länge.

Promenad till stadsparken & en sittning på en parkbänk med Madeleine vid slottet för att vila fötterna & dricka champagne. Sen blev det emot stadsparken då jag träffade Tessan & hennes karl och massa trevligt folk.

Sen blev det hemgång barfota eftersom jag klarade inte av att gå i skorna jag hade, men men. Fötterna var svarta och ont hade jag och lyckades till slut somna efter många om & men med onda fötter.

Upp tidigt i morse, trött & illamående vart dagens mående men jag får skylla mig själv som går ut när jag ska jobba dagen efter men men. Jag lever bara en gång och det var studenten.



Mer information kommer...

Studenten


ett år kvar bara för min del , men jag är glad iaf
& ikväll ska pinglorna festa & röja över stan.

cause, we miss you

Jag trodde inte mina öron när jag fick höra det, är det sant frågade jag?

Dom stod där, pratade om mig & berättade saker som jag en gång varit delaktiga i.
Efter en stund träffar jag resten då jag känner att jag sjunger genom jorden & vill försvinna.
Jag orkar inte, jag ville inte höra & undvek det & försökte vara glad iaf.

Varje gång, kommer det minnen upp som sätter hinder i skallen
& nu blev det inte bättre efter att fått höra det här
"Vi saknar dig"

Jag blir glad av att höra det, & kan nu själv inse att det är inte lätt för er
Jag var ett stort stöd under en tid då jag levde under jorden tillsammans med er
 
Idag är allting förbi
& när jag får energi igen att ta igen det och försöka ska jag ge det en chans
men nu orkar jag inte, varje gång klarar jag knappt av att andas
Jag blir rädd av att vänta på saker ni ska säga

Men jag saknar delar av er & resten får vara där det är nu
En dag ska det ske men frågan är bara när?



Sommarlov



Bilder från krampen & skolavslutningen..

Info & det som hände idag kommer imorgon..
Måste bearbeta en del som skedde.


Sverige - Island

image130


5-0 till Sverige står det just nu..
Markus Allbäck, vilken lirare & vilken gobit´

Nerikes Allehanda



Årets högsta temperatur noterades på tisdagseftermiddagen. Kl 14.13 uppmättes 24,5 grader. Tidigare rekord är från 26 april med 24,1 grader. Kl 15.32 ökade rekordet till 24,8 grader.

I gröngräset intill slottet satt Martina Fransson och Lisa Ullström, båda från Risbergska skolan. De njöt av solvärmen samtidigt som de passade på att äta en välbehövd salladslunch efter allt påhejande i Krampen.
- Om vi vinner ska vi vara med och fira segern på Stortorget, förklarade de båda. Underförstått att det skulle bli skönt med en svalkande dusch under "Likkistan".
Kort därefter fick NA vetskap om att Risbergska vunnit kampen mot Karolinska skolan med 3-2. Därmed blir det också en sval dusch på Stortorget. Eller kanske redan har varit.

Text och bild
CHRISTER NYSTRÖM


Nationaldagen



Grattis morfar på födelsedagen, vi fick göra det bästa av allt fast det är tufft nu och minnen som kommer och frågor som kommer och inga svar finns. Svaren på frågorna kommer vi aldrig få svar på utan få leva med.

Ledig idag pga av nationaldagen, och den kunde inte bli mer uppskattad än vad den var av mig idag. Igår blev det att cykla med Ingrid & Axel till Gustavsvik, Ingrid skulle ha simskola och simmade i 30 minuter & sen ville barnen ha mat och Linda sa att det var Mc donalds som stod på barnens meny igår. Happy Meal blev det för Axel & Ingrid men med några omständigheter. Ingrid åt inte hamburgare med saker på utan den skulle vara naturell och det tog tid att bestämma vad hon ville ha att dricka. Axel skulle äta kycklingburgare men ville inte ha sallad eller dressing så istället blev det en naturell kycklingburgare även för honom. Hem igen & hoppa stuttsmatta och försöka få dom i säng. & strax efter dom hade hamnat i säng kom Linda hem. Hem till Emil och greja och sen slänga sig framför tv.n där "Hemma fruarna" var kvällens höjdpunkt. In på natten kom Emil hem och skulle vara social med mig som somnade istället. Ruud, tack för väckning inatt, jag uppskattar det till tusen!! & eftersom jag igår inte smörjde mig lyckades jag inte sova så mycket inatt pga brända axlar. & igår vann Risbergska krampen i år igen. Tre dagar i rad har man legat ute på altan och pressat i solen med mamma min.

Imorgon är det skolavslutning, slippa skolan men måste komma ihåg att lämna in matteboken suck!
& sen blir det möte imorgon med njoy och jobba några timmar med Robin. & på fredag blir det att gå upp tidigt och ordna och sen iväg och fria studenten och till jobbet. I veckan blir det att jobba tors-mån på nJoy och sen mån-tors hos Linda.

Fredag blir det party & om en vecka på fredag blir det att åka till Uppsala & umgås med brudarna under helgen. Erika fyller arton och party kommer det att bli. Stuga är ordnad och biljetterna fixar jag under veckan nu.  Imorgon ska jag hämta passet också det hade jag nästan glömt.

Krampen

RISBERGSKA SKOLAN - KAROLINSKA SKOLAN

Risbergska vinner sin femte seger i år medan Karro skolan får träna hårdare till nästa år då dom idag kommer att få storstryck. FUCK KAROLINSKA!!

Döttsbud igår på telefon till mamma & mamma fick stora krav på sig nu och en sorg. Vad tiden nu visar får vi se då, men just nu blir allt rörigt ett tag eftersom ingen av oss vet vad som nu kommer hända efter det här.

Promenerade med mamma min igår en timme, pratade om allt mellan himmel&jord och vi lyckades konstatera att du har en personlighets störning någonstans. Ditt sätt att vara, och hela dig bygger på att någonting är fel men som ingen i din närhet kommer att se för att ni är för blinda att se allting omkring er. Allting kretsar runt just er och det som sen finns runt omkring er är inget mer än luft.
Jag kan idag bara tacka dig egentligen men det är ju det att jag har inte någon lust att säga tack till dig efter allt som hänt & det som nu sägs, du fick mig att inse vem du är och vad du egentligen höll på med. Mellan oss två hade det blivit kaos med en fortsättning, ingenting fungerade då och skulle inte fungera nu. Du fick mig inte att bara tycka illa om dig utan resterande också.

Imorgon är det fotboll igen, Sverige -  Island. Frågan är om det blir Oleary´s eller Picture eller om det blir som förra sommaren på altan med folket. & party fredag.


" Vem är du, och varför ler du varje gång jag går förbi din dörr?
 Du frågor saker som är oväsentliga och har ingen menning. Är det bara för att?
Ska du stå länge till i ditt fönster & titta när jag väntar på min buss?
Vem är du? "

Vila i frid

image54

Vila i frid
2007-06-04

Du är var redan saknad & nu förblir du saknad,
förevigt

Nerikes Allehanda


Imorse vaknade jag tidigt och cyklade upp med gamle Bettan till stortorget och köpte klänningen som jag förälskade mig i igår när mamma&jag promenderade över stan och lyckades fick en del saker inför fredagen också. Efter ordnat allt kommer Nerikes Allehanda fram till mig och vill ställa några frågor, snäll som jag är fick dom ställa sin fråga och ta sitt kort och publicera det på onsdag i tidningen. Solade ett par timmar sen efter att gjort allt som stod på listan och sen blev det att göra sig ordning och åka på möte på jobbet om en ny organisation. Mötet tog tjugo minuter och sen hade man hela dagen på sig att styra saker.  Klänningen blev nog det bästa köpet på länge känner jag och avslutningsklänningen också. Mamma hjälpte mig att ordna skorna inför fredagen.  

På torsdag är det skolavslutning och tid för mig att gå till polisen igen och hämta passet som ligger och väntar. Nu är iaf det gjort och kan vara bra att ha nu när man inte riktigt vet om det blir att jag far utomlands innan Bulgarien. & på fredag blir det en tidig morgon med massa saker som ska styras upp.
I helgen blir det också att festa fredag och jobba till klockan sju, samt jobba lördag-måndag. Och måndag-torsdag med att lämna Ingrid på simskola. Ikväll blir det nog lugnt, ska ta en promenad med mamma medan pappa orndar på altanen.

Igår blev det bio med Emil, Karolina & Oscar. Det blev trejde filmen av Pirates of the Caribbean , - vid världens ände. Den var helt okej, men väldigt lång för att börja se på den halv 10. Som tur var blev man inte hungrig eftersom karlarna handlade åt oss.

& snart blir det att sätta på sig målarbyxorna. Om några veckor eller när det blir ska det renoveras. Måla, spackla och slipa ska sker under någon helg. Vi får hoppas att vi lyckas och att det inte är färg överallt.

Neh, tillbaka till det sociala livet utanför denna blogg, och städa rummet eftersom det lätt blir ssaker överallt när man inte orkar eller har tid att ta reda på det.


It's easier to let you go
Now I'm not emotional
I've learned to make it on my own
I can carry on by myself

I'm through with all the pain
No more drowning in the rain
I'm free to be who I am
This time I am moving on


Studentbal

image129


Studentbal - o7
En bild säger mer än vad man visar inombords

Sol&värme

Igår blev det att ligga & njuta i solen och lika så idag..
Ska på möte klockan 13.oo och hämta lite saker på stan & sen blir det att slänga sig i solen igen..
Imorgon är det Krampen & Risbergska vinner över Karolinska. & ikväll blir det en promenad.

Mamma & jag har styrt upp olika riktmål som ska följas. Varje kväll en promand i snabbttempa för att komma igång. & när man får till Västerås blir det att springa 5 km varje dag. 

Familjen åker till Turkiet 14 Juli & är borta en vecka & det är just då jag jobbar som mest så det blev inget för migf att följa med, vi får se hur det blir om jag åker till Turkiet med karln någon i veckorna 30-32 då man faktiskt är ledig.



Nej tack, jag klarar mig väldigt bra utan dig.
ditt sätt att vara får mig att spy.
Det finns dom som inte är som du,
som inte kräver uppmärksamhet av alla,
 bekräftelse från varje ny person
Det är tur att det blev som det blev,
&
nu vet jag vart jag har dig någonstans
 


Västerås

Du är den största idiot jag någonsin har träffat & kommer alltid att vara..

Imorgon är det ledigt ifrån skolan, möte på jobbet inför sommaren och shoppa en klänning och en present och sen blir det att slänga sig i solen. Kom hem vid elva idag och har legat i solen till halv fem. Det blev ett par timmar och nu vill man bara att solen håller i tills det är höst om flera månader. Igår blev det party ett par timmar och sen blev det en tidig hemgång och sova. Den här helgen har det varit brist på att sova, skola i fredags då man vaknade tidigt och igår blev det också väldigt tidigt. Imorse vaknade jag istället vid tio så det blev en skillnad i alla fall. Västerås igår, tåget gick från Örebro centralstationen klockan åtta. Och tro det eller ej så var det andra gången i mitt liv som jag åkte tåg och resan blev betydligt längre igår än första gången. Promenad genom stan och ett par timmar på stan för att ge råd åt Robin som behövde hjälp. Lunch på stan med allesammans och sen säga hej då åt Josefin som åkte tillbaka till Kristinehamn, ett par timmar till och åka till Emils blivande hus ett par veckor framåt. Träffa på Sudden, och kissarna. Om en vecka imorgon blir det att sätta igång på allvar med jobb och pendla mellan Örebro-Västerås. På tisdag är det Krampen och jobbkväll och utgång på Babar.   

  Du, ett stort tack & förlåt!

Kanske går det att bygga på något gammalt till något nytt..


Holiday´



Västerås - världens mysigaste&härligaste stad.
Dit vill jag flytta..
ooooh!


Holiday´



Sista skoldagen är nu gjord för den här terminen. Idag bestod dagen av en engelska lektion och rensning av skåpen och sen blev det en tidig hemgång och lämna av lite saker och sen besegra stan med Karolina&Oscar.
Ledig på måndag, då det är möte på jobbet som är bestämt sen idag. Krampen på tisdag , och mysa med barnen hemma hos Linda&Magnus på kvällen ett par timmar och onsdag ledigt då morfar fyller år.

Åker till Västerås imorgon bitti och kommer hem imorgon eftermiddag, party på kvällen är bestämt i Örebro! & om två veckor blir det att åka till Uppsala och fira helgen ut.  

Min mobil krånglar, skickar ibland mess till olika personer och ringer upp personer. Det är inte meningen och nu ser jag inte om någon har ringt heller men det ordnar sig nog får jag hoppas på.


image128
" Ibland kommer det fram med tiden..

vilka som är dom vännerna som finns där jämt&ständigt
 vilka man ska stanna att hälsa på och vilka man vill ska passera
  & när det går en gräns för vad som är sant&falskt av ett samtal
hur man beter sig emot människor när man är på en offentlig plats
och vad som är normalt och väldigt annorlunda bland andra människor "


RSS 2.0