KÄRLEK


the best thing in my world is you, my lover

KLARAS

KLARAS, blev det igår. Riktigt roligt, och mycket folk var det också synd bara att man sov mindre än fem timmar och skulle upp och jobba imorse. Men det gick inge bra, kommer ner till jobbet yr i skallen och ont i magen igen och det var bara att ännu en gång göra besök på toaletten. & ingen vikarie fanns som tur ordnade jag med syster som kom in och jobbade sista timmarna och jag har legat sängen stort sätt hela dagen för att vila upp mig. Mamma har konstaterat att jag är utbränd och det här är mitt sätt för kroppen att säga nej. Allt har blivit för mycket, jag säger bara ja ja och ja till allt men tänker inte på vad min kropp orkar.

Gäster nu, Lennart & Stina kom över på middag med Joel så det är mys i vardagsrummet. Kräfterna fiskade ur Hjälmaren. Jag vill komma iväg utomlands, komma iväg och slippa allt just nu. Det är för mycket som är omkring mig och får mig att må som ett ut skitet plommon. 

Ska slänga mig i sängen och titta på Onskan nu, det är det som går på tvn just nú men men får väl kanske slänga på en film annars som kan hålla mig vaken. 

 

1973, the same old song

JUST NU SPELAS:

"Aly & AJ - The Potential Breakup Song"
Lala, ...
This is the potential breakup song

" TLC - Unpretty"

I wish I could tie you up in my shoes
Make you feel unpretty too
I was told I was beautiful
But what does that mean to you
Look into the mirror who's inside there
The one with the long hair
Same old me again today

My outsides look cool
My insides are blue
Everytime I think I'm through
It's because of you
I've tried different ways
But it's all the same
At the end of the day
I have myself to blame
I'm just trippin'


Gång på gång händer det nu om och om igen,  nästa gång ska sjukvården kontaktas för att få klart i varför ajg mår som jag gör. Trodligen är det psykisk stress från skolan och jobbet eller så är det magkatarr, läste just om magkatarr och det är just det som står för läkarvård jag "lider av". TACK!
Projektarbete på stan om en stund, men måste först till Telia så jag kan lämna in mina hörlurar som lagt av. Hoppas att man kan få ett par nya på en gång men tror inte på det själv dock.

BULGARIEN 2007

image144

Jakt efter advokater


Vaknade åtta av att tåget kom, det var då den sovmorgonen men men jag har ju sovmorgon till tolv imorgon så jag tar igen det då. Färgade håret igår med mamma, nu mera är det Piff&Puff som är ute går på stan,HAHAH! Fick roa mig med att slöa i sängen och titta på tvn som visade "tv-shop" och hur man blev av med bilringarna. Slog över till MTV och fick det jag önskade musik på morgonkvisten. Sen blev det att sätta sig på cykeln och cykla bort till skolan, och ta närvaron och åka upp på stan med Madeleine för att söka kontakt med advokaterna. Ett möte bokat och två samtal ska ringas imorgon så har vi ev. mera möten bokade efter det samtalen. Fick åka ner till jobbet igår för att reda ut problem som kommit fram i helgen men nu har problemt på jobbet löst sig iaf, pratade med chefen nu om det.

Åh, jag har ingen kontakt mer dem och jag vill inte ha det heller men räcker det då inte med "hej" utan mingla om vilket vackert väder vi har när det inte finns någonting kvar. Jag får intala mig själv "var trevlig, var trevlig" men till vilken nytta? Jag förtjänade så mycket mer då men efter som det vart som det vart tycker inte jag att jag behöver älta i det utan lever mitt liv och har släppt allt, och då menar jag allt. Det finns inget som är en fördel åt det hållet, allt är mer eller mindre under all kritik. Det räcker med "hej" och inget mer. Efter allt, så är det mina krav och inte deras.

Ikväll kommer mormor&morfar över på besök, sen blir det att plugga..
Första lektionen imorgon är det prov på Hinduismen..

Helsingborgs IF

Helsingborgs IF,  jo jag tackar.
Det är inte varje dag man ser fotbollsspelarna och tränarna hos oss


Ciao!
 

Ur arkivet

I lördags morse ringde klockan halv åtta, vem lever den tiden när jag är inställd på att gå upp vid nio-tio nästan hela veckan förutom torsdagar. Det var hemskt och ännu en gång funderade jag på att klockan skulle sitta bra på väggen istället för att stå och ringa när folk sover som bäst. Jobbade åtta-fyra i lördags, och ingenting hände på jobbet då var något enormt segt på tala om söndagen var lördagen bättre. Tio-sju, det var jag och gymet i stort sätt hela dagen kan man säga men visst pengar är alltid bra att ha när man har massa inplanerat just nu. Bowling i helgen, jag som då hade störst självförtroende kom sist, men jag vann första serien, HAHA!

Idag blir det iaf skola och skälla ut läraren som är orättvis på all sätt som går. Plugga ikväll samt färga håret, Fröken jag har svårt att bestämma sig men nu har jag faktiskt sätt det som passar bäst (just nu iaf). Lyssnar på en Bulgarien låt som Madeleine och jag jämt lyssnade på när vi skulle "vila", jag vill också utomlands. Jag vill till värmen och ett annat klimat.

Tänk om man hade ett rum som var ens garderob vad lättare det skulle bli att hitta kläder som passar, men men byrån får väl duga så länge för min del tills jag blir miljonär.


Ciao!

äntligen helg

... my soulmate, my life and my brain

Vaknade åtta av att klockan ringde, första tanken var att kasta den i väggen men insåg att det var onödigt och ställde om en en stund till för tussa lite. Utvilade som jag trodde att jag var efter att ha sovit sig genom tvn som stod på igår kväll men ick, på med kläderna och sminket och äta frukost för att sen cykla över till Ellen och ta sällskap till skolan. Religionskunskap om Brahman och atman och vad allt nu heter inför provet på onsdag. Tack, nästa vecka har jag inget bättre för mig än att plugga både svenska, naturkunskap och religion och läsa en jävla bok. Bara för man missar redovisningen när man var hemma och var sjuk så var det bara att läsa en ny bok och redovisa den på 200 sidor om inte mer. Frånvarorapporten kom också, tack för helgen. Det gäller att aldrig mer vara borta eller ta ledigt får då får frånvaro och att lärarna inte heller vet vilken elev som går på lektionen är under kritik, "men det ordnar sig med längden"  tyckte våran älskade lärare.

Utbildning om en stund iaf, och sen är det receptionsmöte direkt efter. Jobbar lördag-söndag den här helgen och nästa helg också men då blir det UTGÅNG. Studenten är evigt saknad, slippa skolan och bara komma iväg och göra vad man vill ett tag "för jag har tagit studenten, fyfan vad jag är bra" 5/6 - 2008

Idag får vi se vad som sker, jag är så himla trött på en människa på jobbet så jag kräks varje gång hon säger något. Det är bara skryt som kommer ut och massa negativa kommentarer om alla. Tänk dig att ständigt höra hur dålig den personen är, och att allting är fel vad än en annan person gör. Du blir till slut galen om inte dum i huvudet. Ljuger om saker, ljuger för chefen och kallar sig fröken duktig men somliga människor får bara fortsätta och fortsätta tils någon sätter ner foten. SLÅ NER FOTEN NÅGON GÅNG!


Det går och vi lever fortfarande efter det här. Många skulle flytt och lämnat staden men vi lever och tror inte på lögner. Sanningen kommer ALLTID fram även om det gäller små saker men nu kommer den kanske komma fram för eller senare. Det är inte bara du som lider, utan du utsatte en hel familj. Du fick oss att gråta och hata dig mer och mer för vad tiden går men när efter det här är vi starka och kommer inte låta någon annan bli utsatt för det här. Du får mig att kräkas och du kallas inte ens människa. Såna som dig är glada till stunden men när samvetet kommer är det tid att inse vad i helvete du har gjort. Att ens du har vänner eller så kallade bekanta kvar efter det som kommer ske förstår varken jag eller andra. Folk kommer veta vem du är och vilken människa du är. Media kommer att få veta allt och inte nog med det, TV kommer att sända allt. Man utsätter inte någon för detta utan att få något tillbaka..


Måste springa, utbildningen väntar just nu ..
Ciao

Jr, Junior

 image143

Junior, liten och söt med världens bästa humör ..
Ludde&Barbie mina nära&kära som känner på sig när någon behöver stöd .. 

dagens gående jag

Dagens låt: B.A.R - synd att du är så söt
Dagens dusch: 09.00, en aning ostadigt.
Dagens frisyr: Plattat med rufs.
Dagens smink: Mascara.
Dagens händelse: Min vurpa i kylskåpet.
Dagens planer: Tandläkaren, lunch med knasboll, mamma&jag ska umgås
Dagens vill ha: Ett par stövlar, fortfarande ja.
Dagens saknad: Höga klackar
Dagens drog: Kudden.
Dagens tråkigaste: Tv:n
Dagens finaste: Mina nyfilade naglar.
Dagens måste: Höra på pappas vrål emot MFF.
Dagens dricka: Vatten
Dagens köp: Present till pappa.
Dagens sjuka: Vart ska vi börja?
Dagens kärlek: Jr
Dagens mående: Ömt och varmt

ur en dålig konjuktur

Hur jag nu kan vara glad åt det vet jag inte men det är jag iaf, slippa känna press och oro. Nu är det bara ett par dagar kvar sen är det över för den här gången. På torsdag är min pencilinkur slut, då är det slut på piller som tur. På onsdag är man ledig, härligt! Slippa skolan för en dag, shoppingtur kanske eller en riktig sovmorgon.

Ska jobba tidigare morgorna nästa månad och månaden där på några gånger, skönt och komma upp och göra nytta innan skola även fast jag börjar klockan 06.00, men det är ju pengar som alltid behövs. Farfar kom över och myser med pappa framför ÖSK-MFF, men det är mest pappa som härjar med domaren och MFF. Mamma & jag tog en promenad förut över stan och skulle växla pengar men det gick inge vidare när vi hade nio minuter på oss att gå till Forex så istället fick Jr följa med på tur för att bli av med all sin energi som han har just nu.  Inatt får jag iaf sova istället för att vaka över knasbollen som fått hjärnskakning men envis och tränar i alla fall. Men ibland är det som att prata med en väg när det gäller sitt mående.

Stockholm 9-11 november är bokat med knasbollen.
Shopping är inbokat då, kanske man finner en och annan julklapp.



" I'm falling even more in love with you
letting go of all i've held onto
i'm standing here until you make me move
i'm hanging by a moment here with you

I'm living for the only thing i know
i'm running and not quite sure where to go
i don't know what i'm diving into
just hanging by a moment here with you "


äntligen, frisk

- yes, infektionen och tumören är borta ..


NU BEHÖVER JAG INTE GÅ TILL SPECIALISTEN MER & INGEN MER OPERATION!!


tandläkaren

- Du är ful, det vet du redan..

Vaknade åtta imorse tack för kaffet, åt frukost med mamma och fastnade här en stund. Idag är det ännu en gång tid att gå till tandläkaren för jag har ju inget bättre för mig. Något enormt trött på att springa dit ett par gånger om året för inflammationen som uppstod.
En lektion i skolan för min del blev det, historia på två och halv timme och sen iväg till jobbet en stund. Ikväll blir det promenad med mamma. Jobbar hela helgen som kommer onsdag, lördag-söndag.

Shopaholic

slut eller över välj själva ordet som passar ...

Somnade halv elva igår av ren utmattning kändes det som. & vid fyra vaknar jag av att tvn fortfarande är på så jag antar att det är nu jag ska skaffa en fjärrkontroll och sätta timer men men det är inte så vidare lätt när Ludde älskade att bita sönder saker och då min fjärrkontroll. Vaknade kvart i åtta av hostan som tar döden på mig snart, när ska pencillinet värka emot hostan? Det var bara att gå upp istället för ligga och kämpa i sängen emot den.


Över om fem veckor, trettionio dagar. Då kommer allting vara slut på denna eviga process som aldrig tar slut. Men nu är det över, och ingenting mer kan komma och förstöra en människas liv mer en allt det här. Tre år åt att må som man gjort och leva under andra förhållanden.. Äntligen, får jag kanske tillbaka mitt riktiga liv och slippa undvika och må under press. Man har aldrig vetat när, vart men nu så.

sömnbrist existerar inte

tack & god natt,
en veckas sömna saknas och ett stopp någonstans

40 dagar kvar, sen är allt över

- tack, jag har fortfaranade en kropp kvar

Idag var det dags, 13.oo var det bokat och 13.2o var jag ute ur butiken. Men fyfan vad ont det gjorde, det kändes som kroppen skulle gå i 1ooo bitar när som helst men men jag lever som tur. Snyggt vart det men nu ska bara sårskorporna försvinna.
Mormor&morfar var på besök idag och tog hand om mamma & mig, dom har lovat att ställa upp nästa vecka och tiden som kommer framöver efter det som håller på att hända. Idag kom det iaf och nu är det bara att vänta ut dagarna som kommer. 23 Oktober är allting klart på ett sätt men sen startar allting igen men på ett helt annat sätt.
Mamma & jag tog en shopping tur på stan förut, lyckades hitta en kofta, ett halsband och ett par örhängen "ovanligt" när man har mamma med sig som alltid hittar saker åt än.

Imorgon blir det nJoy igen, får se hur det går då. Har jag blivit tillsagd att ha uppsyn på visa och kontrollera så det är bara att hålla igång och sen åka över till barnen i Almby och mysa ett par timmar. Imorgon blir det matsäck också, varm o´boy och kakor.

Nej ni, mitt rum blir inte städat om jag sitter här och viftar på tårna.

- tack, inflammationen i hela kroppen

- jag längtar tills min hosta är borta så man kan få sova om nätterna

vaknade tre inatt och behövde ta hostmedicin som inte resulterade i något så det var bara att försöka sova så jag inte hostade, men inte heller det fungerade. Somnade till slut och vaknade nu åtta när man har sovmorgon till elva av hostan igen och då gav jag upp och gick upp och åt mina älskade piller. Var på vårdcentralen igår och dom sa att jag har en inflammation i kroppen som ska botas med pencillin i tio dagar och är jag inte bättre då så måste jag tillbaka igen för att ta prover. & pillren är inte små heller och ska tas två stycken morgon och kväll.

Idag tänker jag iaf gå till skolan efter att ha redan missat två lektioner på brandstationen samt att jag har handledarträff inom projektarbetet. Lyckades nästa sova bort en hel dag igår eftersom jag inte sover på nätterna. Skönt vore det att få sova och vakna helt frisk och kry igen men men det lär ju ta sin tid som allt annat här i världen.

13 september - 23 Oktober
Sen är allting över.

På torsdag ska jag tatuera mig, 13.oo är det bokat. Bara jag inte lyckas få något virus av det som det sägs att man kan få. Jobbar onsdag kväll samt fredag x 2. nJoy samt barnvakt till lilla Stella. Det blir iaf ingen utgång med min pencillinkur.


- vilken helg, dödsfall och sjukdomar

Det finns dagar då man bara vill glömma allt och undvika det som finns utanför dörren, ett år har gått och nu försvann även du. Du avled dagen då jag kom hem från Bulgarien. Du hade humor och hade alltid något att berätta. Jag lider med dom som saknar dig, men du kommer alltid vara saknad men nu finns du hos någon annan nära så nu har ni varandra, och kan vaka över dom som finns kvar tillsammans.

Vaknade 4 imorse av att kroppen brände som eld, upp mitt i ottan och trycka i sig treo som var i brus och smakade inte allt förgått på morgonkvisten. Somnade iaf om och vaknade denna gång halv sex och behövde hostmedicin efter att ha hostat en halv timme. Somnade om ännu en gång och vaknar åtta av att mamma måste tvätta mina ögon. Eftersom man inte får ha linser när man är förkyld var det bara att vänta sig en infektion i ögonen mitt i allt också. & eftersom det finns ett antal apotek i stan är det inget som har salva emot infektion i ögonen. Så nu blir det inget smink eller linser på ett tag för min del. Vårdcentralen ringde också efter att ha bokat telefontid, ska dit klockan ett och få hjälp. Igår fick jag inte komma till akutmottagning eftersom mamma min inte visste hur mycket feber jag hade, det var avgörandet till att jag fick vänta ännu en dag.
jag har nu lyckats varit sjuk i snart två veckor, en vecka nere i bulgarien även fast jag var på benen och en vecka hemma nu. Utgången som var planerad blev inte av efter att ha legat i sängen hela kvällen. JAG MÅSTE LÄRA MIG ATT LYSSNA PÅ MIN KROPPSIGNALER.

Åker till Spanien 17 december - 23 december. Födelsedagskalas och mys blir det, och värmen finns kvar där nere som tur, kommer hem till Örebro på kvällen den 23 december. Det gäller bara att söka om ledighet och sen skulle Micke kolla upp flygbiljetten åt mig. Flyger ifrån Arlanda tidigt på morgonen vet jag, men men ska man iväg så ska man. På torsdag blir det tatuering klockan 13.oo det du, ritningen är inlämnad och klar så när det bara och vänta..
Eftersom det alltid är en process att lyckas somna om så låg jag och funderade på Madeleines och mitt projektarbete. Jag ska skriva ner det jag kom på och skicka över det till henne. & jag jobbar faktiskt mindre nu men förbannat snygga arbetskläder har jag fått.
Snart måste man sätta igång och planera Thailnadsresan som jag fick i födelsedagspresent, det är inte illa men det kommer ta tid att komma iväg pga hockeyn som spökar. Åker iaf till Stockholm och shoppar snart, det gäller bara att man planerar sin tid som sagt.


 

 
I'd take another chance, take a fall, take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
I loved you with a fire red, now it's turning blue
And you say "Sorry" like the angel heaven let me think was you
But I'm afraid, It's too late to apologize,
 



 


RSS 2.0