U-landsproblem

.. Det finns människor som aldrig växer upp eller som framstår sig som vuxna.
Förstår inte hur larviga och patetiska människor kan vara när det inte går deras riktning.
Vuxna människor ska kunna prata med varandra men det finns människor som blir så barn och blir patetiska.
Istället går man bakom ryggen och pratar skit eller kasta skit som inte ens är sant, allt för att vara jävlig. Idag kom iaf pricken över i förstår inte hur folk beter sig eller behandlar folk. Att ens framstå som man gör är löjligt men är det den nivån som man vill ligga på är det upp till personen själv. Oh, det gör mig verkligen frustrerade över hur människor fungerar när saker sker. Men som sagt alla människor har sina dåliga sidor och dem kommer ofta fram när man minst annar det. Prata skit och kasta skit är löjligt, men det spelar ingen roll vem det är för det finns över allt. I skolan eller på jobbet vart du än är och när du minst vet det kommer det fram.

Det är bäst att passa på när man själv står i dåliga dagar, men det tjänar ingenting till för det blir bara en stor löjlig grej av det hela. Men som sagt: onödigt att ens slösa energi på det när man själv inte vinner på det. Somliga verka tro det iaf.




..Guess I let you get the best of me

 
image114

Daughtry
- Over You
Just nu; det som spelas i mina öron och får mig att verkligen sjung med.
ps. det har ingenting med någon relation att göra, låt är bara den bästa för stunden ds.

Medlemsrådgivare, Martina Fransson



Jag vet egentligen inte vart jag ska börja men jag börjar med det som hände igår för att göra er nyfikna. Hade personalmöte som blev ett väldigt intressant möte. Kristofer var på plats och skulle berätta att jag slutar i receptionen på nJoy och kommer i fortsättningen att bli medlemsrådgivare nJoy och tjäna dubbelt så mycket i lön. Men efter att kommit ner för trappen på anläggningen var det en trisst stämning och väldigt sura minner från dem flesta. Kristofer hade redan berättat om vad som skulle hända och det visade sig inte vara allt för positivt. Istället för "Grattis vad roligt" vart det ingenting utan bara sura minner och nervösa kroppar pga. vem ska ta mina tider osv.  Som tur kom det medlemmar och instruktörer som visade att dem brydde sig och önskade mig grattis.

Igår var det iaf avslutet på projektarbetet, jo tack. Redovisningen gick väldigt bra och vi höll tiden tror jag iaf men det känns skönt att man inte har behövt slita som ett djur och sedan ligga efter. Det är snart dags att ge sig iväg till Smögen med klassen ett par dagar. Det är inte heller allt för mycket kvar i skolan, dock är det svenskan som jag avskyr mer och mer ju närmare svenskalektionerna närmar sig. Det finns inget jag avskyr så mycket som svenskan.

..Idag fick det bli min lediga dag från jobbet, ska egentligen inte göra ett skit men har lite planer på vad jag tänker göra. Jag måste iaf verkligen städa mitt rum igen efter som det ser ut som en bomb var här inatt. Dock var det bara jag som sov i min säng men man kan tro att det har varit flera stycken. Det blir säkert en tur i solariumet för att känna en längtan till sommaren. I helgen blir det att jobba hela helgen, det blir inte vidare mycket över annars. Får se om jag och Emil ska ta och åka till IKEA och mingla och sätta upp sakerna som saknas i hallen. Idag kom det ett paket med lite mer saker som ska hämtas får se om jag gör det idag eller imorgon innan jobbet.

Vardag - Skärtorsdag

74699-161

H&M Beställning

Äntligen kom beställningen idag,
jag har väntat något enormt för att få kläderna.
Nu måste jag bara springa iväg till posten och hämta det.

Ledig från jobbet idag, jobbade 10H timmar igår så jag var helt slut när jag kom hem,
Istället blir det att umgås med brudarna ikväll. Vi ska till Strömpis och äta middag
Min förkyldning har blivit värre, jag kan inte svälja och inte snyta mig det är verkligen underbart!
Ett par dagar kvar till lön också, suck jag som vill ha pengar nu. Ska plugga nu och sen iväg på personalmöte klockan 15.00 idag.
 

Örebro universitet


Igår blev det att plugga en stund och sedan iväg till jobbet för att göra mina timmar den här månaden, Amanda ringde imorse och var sjuk precis som mig men ville ha hjälp så jag börjar jobba 11-11.3o idag. Imorgon blir det att jobba min sista dag för den här veckan, ledig fram till på måndag.

Häromdagen kom papprena på Tobias registret, som innebär att vid kris eller behöv kommer jag att donera bort stamceller till behövdade människor i Sverige eller världen. Jag ska boka tid på vårdcentralen idag för att ta provena och sedan skicka iväg dem.

Sökte igår till Örebro universitet, något av dessa kurser blir det till hösten 2008

Kriminalpsykologi  - 30 HP
Rättvetenskap - 30 HP

Influensa



Då var det min tur för att ligga sjuk och tycka synd om mig själv
Förkyld och ont i halsen är det som mitt lov kommer få bestå av
Vaknade i natt flera gånger av att jag inte kunde svälja eller andas genom näsan
& vaknade klockan sju av att jag var pigg men somnade sedan om av klockan som ringde
Jag har egentligen ingen tid att vara sjuk, jobbar tre kvällar till.
Sedan måste jag få vara ledig och umgås med vännerna.
Skulle anmäla mig till Örebro universitet idag,
men det gick inge vidare när man inte kunde anmäla sig till kurserna. 

Idag tänkte jag bara försöka plugga så jag får bort en del och sedan jobba,
jag kan fortfarnade vara uppe och har inte feber så jag är inte dödsjuk bara förkyld.


Egypten - Hurghada

image167


4/8-11/8 kommer jag befinna mig i Egypten
Hurghada
i en vecka med sol och värme

tack

jag älskar väggen, man mår så himla bra när man träffar den.


I´m in love

Gavin DeGraw - I'm In Love With A Girl
Gavin DeGraw - I don't want to be




ps. är i Kyrkan med Madeleine (till ett skolarbete), hallelujaaa!! ds.

Provsvar - njursten

image166Bokade av min första körlektion idag, har ingen orka att sitta och köra när jag känner mig som en säck potatis. Ont i halsen, snorrig och ont i kroppen. Jag för ta och äta C-vitamin ett par dagar så jag slipper ligga sjuk nu när det är en vecka kvar till lovet. Fick iaf körlektion på måndag om en vecka 14.oo i Kumla, pappa är snäll och kör mig dit så tar jag tåget eller bussen hem.

Fick mina provsvar från sjukhuset idag, jag har njursten som jag kommer få leva med eller operera bort när jag får kraftigare besvär än tidigare. Skönt iaf att man vet vad det är och slipper oroa sig för det. Ingen vidare jobbig idag idag, Svenska 13.o5 och projektarbete och sen möte med Stora Hotellet 17.oo och iväg till jobbet sen. Jobbar till 21.oo ikväll så det blir inte mer av min kväll iaf. Nu ska jag till skolan iaf och skriva ett CV till en svenska uppgift som ska lämnas in.

Raringen är orolig och svår dåligt, det man trodde var över har kommit tillbaka tyvärr. Jag får hoppas på det bästa för hans skull. Kanske blir så att raringen vill åka hem ihelgen för att åka till sjukhuset men vi får se hur det blir efter ikväll.

Söndagsångest

image165

Utmaning

Fyra arbeten jag har haft i mitt liv
- nJoy (reception, barnpassning & städ)

Fyra filmer jag kan se om och om igen
Disneyfilmer, Dagboken

Fyra städer jag har bott i
-Örebro (Vintrosa/Norr)

Fyra teve-serier jag gärna ser
- CSI (Miami/New York)

Fyra ställen jag vill åka till
-Thailand
-Usa
-Karibiska öarna
-Indien

Fyra webbsidor jag besöker dagligen
- http://www.hotmail.com/
- http://www.expressen.se
- http://www.bilddagboken.se
- http://www.efterfesten.se

Fyra favoriträtter
-
Grekisk Sallad
-Tacos
-Kött & potatisgratäng
-Räkor med vitlök & peppar

Fyra ställen där jag trivs
-I emils famn
-Hemma
-"hemma" i Sörby/Eklunda
-Utomhus på promenad en dag med fint väder.

Fyra bloggare jag vill utmana att svara på de här frågorna
Hmm, jadu den som vill ;b

H&M

Tänk att shopping kan göra en överlycklig, lyckades klicka mig in på H&M hemsida nyss. Hittade väldigt mycket men det är synd att man måste vara ute i god tid om man vill ha något, hittade världens sötaste klänning men som var i slut i min storlek och fanns bara i L och XL men det är väl bara att lägga på sig 100 kg så är man uppe i XL.
Skickade iväg beställningen nu, nu får man vänta på posten som ska komma med den lilla lappen "ett paket väntar på dig!"

Ikväll blir det inte mycket av kvällen sova och kanske titta på Melodifestivlen står på min meny. Just nu skulle jag behöva värme och piller som håller mig uppe, helt slut idag.
Emil är i Malmö och spelar hockey får äntligen lite tid för mig själv, haha. Han kommer nog inte hem förren imorgon kväll/natt någon gång när jag sover eller ska försöka sova. Det går inte allt för bra att sova tidigt för min del är det inte något på tv så är det något annat som håller än vaken. Men ikväll har jag sängen för mig själv.


ps. Grattis Mamma & Pappa på bröllopsdagen ds.


L-E-D-I-G


Då har man varit ledig tre dagar ifrån skolan, kan inte säga att skolan är jobbig just nu.
I måndags gjorde jag halkkörnignen med Ronja, skönt att den är klar för nu är det bara uppkörningen kvar. 
Igår morse tränade jag med mamma och sen fikade jag med Madeleine, och träffade sedan Nancy och Ronja också. På kvällen blev det att jobba som i måndags och idag är det att jobba igen. Imorse var det dags igen, tränade med Johanna för att komma i form till sommaren 2008, haha. Jobbar mitt sista pass ikväll, sen när det nu blir är det möte under veckan eller nästa vecka för att styra upp allt.
Imorgon blir det att träna en stund sen får vi se vad kvällen leder till, på lördag är man barnvakt iaf det blir melodifestivalen och vagga Stella till sömn.
Men iaf, nu är det jobbet som väntar igen! Har huvudvärken släppt uppdaterar jag ikväll.


Psykologi A

Preoperationella tänkandet, jo jag tackar! 


Sjukhus




Jag önskar att jag kunde göra något,
den enda jag kan göra är ett ge dig mig något från mig för att du ska bli frisk.
Det ordnar sig, (gör det de?)

Varför sker allting nu?
Varför kan inte allt vara bra / perfekt?
Är det inte de ena är det de andra, hur länge orkar man att stå på benen?


Se mig, rör mig, hör mig

Du ..

Hur svårt kan det vara att inte älska dig?
Hur svårt kan det vara att inte sakna dig?
Hur svårt kan det vara att inte tänka på dig?
Hur svårt kan det vara att inte bry sig om dig?
Hur svårt kan det vara att inte förstå dig?

Jag kanske kallar dig dum, elak osv men du är iaf min & bäst, älskling!
Du FINNS i mitt hjärta oavsett,
Du FINNS hos mig oavsett när/hur.
Du, Jag älskar dig!!


ps.
Jag är din, det är bara så det är och svårt är det inte!! ds.

Hero

Everything has a beginning
Everything comes to and end
Take it or leave it, you better believe it
Be my lover, be my friend
Try to deny what you're feeling
And you know that you're heart will say no
Love will last longer, growing stronger and stronger
If you stay and don't let go

Oh, out on the line, like a star, like a hero
Love will survive
Oh, taking a fight is a life of a hero
Staying alive
This is a story of love and compassion
Only heroes can tell
Oh, out on the line, like a star, like a hero
Love will survive

Heaven and earth, you're colliding
But we love on a world of its own
Oh, there you can fake it, just make it or break it
And you can find the one

Oh, out on the line, like a star, like a hero
Love will survive
Oh, taking a fight is a life of a hero
Staying alive
This is a story of love and compassion
Only heroes can tell
Oh, out on the line, like a star, like a hero
Love will survive

Oh, survive
Heroes can live on their own
But heroes never die alone

Out on the line, like a star, like a hero
Love will survive
Oh, taking a fight is a life of a hero
Staying alive
This is a story of love and compassion
Only heroes can tell
Oh, out on the line, like a star, like a hero
Love will survive

Adjö

Ikväll är det film och mys efter en lång helg ..


RSS 2.0