Söndag 31/8 2008

Efter ett helvete igår med mina ögon kan jag idag titta med dem, jag trodde jag skulle dö av smärta. Tårar som sprutade för att det gjorde så ont och det fanns inte vidare mycket att göra mer än att försöka att låta det vara. Vaknade imorse trött och glad för att det inte gjorde lika ont i ögonen som igår men jag är fortfarande inte bra men det är på bättringsvägen - yes! Men istället kanske jag nu har fått på urinvägsinfektion men ska se om det är bättre imorgon annars får jag sätta igång och äta pencillin igen. Någon gång tycker jag att min otur ska vända men det verkar inte som det just nu. Men men, imorgon ska jag vara positiv åt allt oavsett vad det gäller för att hoppas på att min otur vänder.

Middagen igår med mina föräldrar och Fredriks föräldrar gick jätte bra, innan vi skulle mötas upp för att äta på Harrys åkte Fredrik och jag hem till hans föräldrar i Hallsberg för att hämta hans föräldrar och när vi kom dit fick jag en present av hans föräldrar, hans föräldrar är verkligen ett par svärföräldrar som alla vill ha. Hur trevliga och rara som helst, & deras son är likadan. Jag fick en postlåda som man kan lägga posten i och sedan alla räkningar i av hans föräldrar, jätte fin var det och precis i min stil. Hans mamma har lovat att hjälpa oss måla om i sovrummet samma dag som i flyttar in och det har vi tackade vi verkligen för.

Fredrik pratade med sin syster häromdagen angående pengarna som jag aldrig får tillbaka, tyvärr finns det inte så mycket att göra men det som går är att göra en polisanmälan och dra till det Tingsrätten men det är en kostad bara det genom att anlita en advokat. Pengarna är värt mycket för mig men inte så mycket för att dra upp allt till Tingsrätten. Men jag klarar mig utan dem, jag har världens bästa pojkvän som man kan lita på till hundra procent och ett par svärföräldrar som är urtrevliga så vad mer kan jag klaga på? Som min mamma sa: " Låt inte pengarna gör så att du bryter ihop" , men det är tragiskt att man kan göra som man har gjort när man är en vuxen person.

Idag blev det att spendera ett par timmar på Ikea med syster och Fredrik, det blev en del som vi fick ihop men det är en del som saknas och som vi kommer att få köpa under den här månaden som kommer.  Imorgon är det precis en månad kvar tills Fredrik och jag flyttar ihop och blir sambosar. Imorgon ska jag till skolan klockan 8 och spendera mina första timmar på Örebro universitet och sedan ska vi hem till Madeleine och Daniel för att hjälpa dem med saker och ting.


" Jag har min trygghet, jag har min säkerhet .. jag har ständigt dig omkring mig"

Lördag 30/8 2008

Ett fåtal ord kan betyda så himla mycket, ett par ord med en enkel stavning och enkla böjningar.
Orden kan få dig att le och vara glad flera timmar, oavsett om du har en dålig dag då allt går emot dig ler du oavsett för dessa små söta ord .

Fick ett söt mess på lördags eftermiddagen av mitt hjärtegull när jag hade det som jobbigaste med mina ögon, ev. kan jag ha fått en skada på hornhinnan eftersom jag har så ont och ständigt gråter av smärtan ..


"Jag älskar dig, DU är den bästa människan jag vet .. Krya på dig! Pusspuss"



 


Fredag 29/8 2008


Klänningen som jag hade hoppats på skulle kommit till idag har inte kommit .. suck! och en nödlösning till vad jag ska ha på mig ikväll är ordnad hoppas bara att jag hinner springa till H&M innan jag börjar jobba.
Börjar jobba klockan ett fram till sju ikväll och sedan bär det av att äta äta "middag" på Efesos innan vi tar oss vidare emot Ellens lägenhet. Parmiddag tillsammans med mig och Fredrik och min älskade vän Madeleine och hennes karl, Daniel.

Nu snart måste jag göra mig i ordning och sedan packa en väska med partyklädseln till ikväll, ett par killar ifrån DHL kom nyss för att leverera ett par madrasser som ska flyttas med till lägenheten i oktober. En månad kvar på måndag tills flytten bär av till den nya bostadsadressen.

Imorgon blir det att jobba, suck! & på kvällen ska mina föräldrar träffa Fredriks föräldrar för första gången. Får hålla tummarna på att mina föräldrar inte sitter och berättar massa pinsamma saker som jag har gjort när jag var mindre eller nu i det "vuxnalivet". Det blir att äta middag på Harry´s och sedan får vi se hur kvällen går.




Torsdag 28/8 2008



" .. ett steg närmare hjärtat,
ett slående ljud
en hörande andning
med ökande andning
en anledning till att bli förälskad,

en nyckel till hjärtat,
en port öppnas
välkommen, du tog precis ett steg in i mitt liv
portarna stängs
& kärleken är fortfarande kvar





Onsdag 27/8 2008

Cyklade i förmiddags till Örebro universitet för att registrera att jag vill läsa dem kurserna som jag sökte till i våras. Jag cyklade genom stan och mot universitet för att göra ett ärende som tog ca 2 minuter. Nu är det äntligen gjort och jag kommer under ca 6 månader att gå i skolan. Det kändes som att man skulle börja på gymnaiset igen men att det var människor som var ett par år äldre än mig eller i samma ålder som letade efter ingångar osv. Eftersom det var en bit att cykla kom det upp saker i huvudet som gjorde att jag var mer och mer irriterad än vad jag redan var på att jag hade motvind hela vägen dit och hem igen.

Jag förstår inte hur svårt det kan vara när det egentligen borde vara hur enkelt som helst. Åh, jag känner hur jag blir förbannad bara jag tänker på det men det hjälper inte. Jag har hört att du nu har flyttat ifrån Örebro och börjat ett "nytt liv" i en annan stad men det är synd att jag aldrig fick tillbaka mina saker som jag ville ha. Jag vet inte heller om sakerna står utanför dörren men eftersom jag inte får något svar behöver jag väl inte ödsla energi på att åka dit och titta. Det spelar ingen roll om jag gråter eller blir förbannad när ingen ser det hjälper inte, men nu när jag vet att du inte finns kvar i Örebro behöver jag väl inte bry mig om sakerna längre, jag hoppas bara att jag själv har lärt mig någonting av det och att människor kan förändras till människor som dem egentligen inte är. 
&  en annan sak jag vart förbannad av är att människor har så otroligt mycket åsikter från höger till vänster. Dem kan prata om dem med andra men dem kan senare inte stå för dem. Borde man inte bry sig om sina egna liv och ordna upp sina egna problem än att ställa till med nya. Jag vet inte vem eller vilka som läser min blogg men ..

Fredrik hade ingenting med mitt mående att göra när jag för ett tag sedan var sjuk och blev sjukskriven. Det var inte han som gjorde att jag var sjuk utan det var både mitt jobb och det som har varit med stressen och pressen till varför jag inte får tillbaka mina pengar osv.  men Fredrik fanns där både natt och dag och stöttade mig. Han skulle aldrig kunna bli en orsak till att man blir sjukskriven, han är världens snällaste som inte ens skulle kunna slå ihjäl en fluga om det vore så, han hörde av sig för att fråga hur jag mådde och gjorde det mesta för att få mig på benen igen och vill inget annat än att man är glad och frisk. Alla ord och alla rykten som det pratas har inte jag någonting med att göra,  men det är bara tragiskt att man vill såra andra och förstöra när man själv kanske inte har det Fredrik och jag har. Grundar det sig i avundsjuka eller är det bara för att just jag fick Fredrik? Det som var innan min tid vill jag inte höra något om. Fredrik är inte den kille som det påstås om, han är den rätta för mig och den människan som jag älskar & tycker om.

Träffade min bäste vän Madeleine igår tillsammans med FredrikDaniel, det blev att spela biljard och grabbarna fick "slå vad" om något som det förlorade paret skulle få eller få göra under veckan och grabbara kom sedan fram till att det förlorande paret skulle betala en film åt det vinnande paret för att göra det enkelt när vi ändå var på videobiljarden. Filmen som vi hyrde var inte ens värd att se. En kvinna som ständigt pratad med sitt nyfödda barn och mer än så hände det aldrig i filmen. På fredag innan vi ska hem till Ellen på födelsedagsfest ska jag, Fredrik, Madeleine och Daniel gå ut och äta som vi har gjort tidigare men den här gången byter vi restaurang för att prova på något annat. Nu strax ska jag iväg och träna (herregud) innan jag börjar jobba, jobbar kväll och ska sedan hem till Fredrik som kommer hem ifrån sin första hockeyträning frågan är vem som kommer att klaga mest på att man är trött han eller jag ;b


Tisdag 26/8 2008

God morgon, jag fick gå upp med tuppen imorse för att komma iväg till jobbet, klockan ringde tio över fem men jag låg och myste fram till halv sex och strax därefter var jag tvungen att springa iväg till jobbet. Slutar strax efter klockan tolv idag, då blir det att äta lunch med Johanna och sedan ska jag hem och sova en stund för att sedan titta på lägenheten klockan fem tillsammans med Fredrik. Ikväll blir det att laga mat tillsammans med Fredrik och sedan ev. spela biljard beroende på hur pigga vi är efter våran arbetsdag på var sitt håll ;b


Måndag 25/8 2008







Sverige - England - Norge - Australien


Måndag 25/8 2008

Det är nästan en vecka sedan jag bloggade men det har varit fullt upp ett tag så det har inte funnits tid att skriva av sig. Men idag tänte jag att jag skulle ta mig tid att skriva av mig det som har hänt i mitt liv och för att sedan bli duktigare på att blogga oftare eller när det finns tillfälle för det. Kommer ihåg för bara ett par år sedan när man mer eller mindre bodde framför datorn och "man skulle bara" och timmarna försvann fortare än vad man han blinka med ögat. Som tur förändras man som människa och det finns idag inget starkt behov av att sitta vid en dator flera timmar som egentligen bara tar upp ens tid när man kan göra så mycket annat.

Sist jag bloggade skulle i alla fall jag tillsammans med Fredrik träffa Niklas och hans flickvän Angelica för att äta middag på Jenséns Bofhouse och sedan spela bowling. Middagen på Jenséns var jätte trevlig och Fredrik och jag tävlingsinriktade som vi är slog vad om vem en present för att sätta press på den som kom sista av oss två på bowlingen. Turen var på min sida och jag vann över Fredrik med ett antal poäng. Presenten skulle jag få på fredagen för att han skulle få tid på sig att ordna och greja. Ett par timmar senare var det iaf dags att ta sig hem till Fredrik för att sova men det blev en natt som man sov till och från mer eller mindre hela natten. Fredrik hade blivit matförgiftad av maten ifrån Jenséns Bofhouse så i fortsättningen kommer det inte att bli någon middag där. Fredrik fick vara hemma ett par dagar för att bli bättre och jag fick finns där till hands för att han skulle bli bättre. På Fredagen fick jag i alla fall min present av Fredrik, ett jätte söt halsband från OxxoDesign.se med ett hängande hjärta som ska vara ett tecken på Fredriks hjärta som alltid ska finnas nära. 

I lördags träffade Fredrik och jag mina kära föräldrar på Jave för att äta frukost tillsammans med dem och prata av oss ett par timmar och för att sedan spendera ett par timmar på stan innan Fredrik och jag skulle vara barnvakt åt hans systers två änglar, Emma och Josefine/Josefin. Innan vi skulle ta på oss "föräldrar rollen" fikade vi hemma hos Fredriks föräldrar och myste där. Sedan skulle vi hämta barnen runt fyra för att sedan ta dem med oss till lek & buslandet.  Ett par timmar inne på lek&buslandet skulle barnen få Mcdonalds mat som höjdpunkten på kvällen. Barnen ville måla med vattenfärg och det var inte igår man målade med vattenfärg, det är tur att man får vara barnvakt då och då och får prova på att vara "barn" igen.
Igår blev det att spendera ett par timmar på stan och sitta i solen med solglasögon på och bara känna den sena sommarvärmen. Kvällen spenderads på Behrn Arena tillsammans med mina föräldrar för att titta på ÖSK-Elfsborg. Bra sittplatser och ett glatt humör fick vi se när ÖSK besegrade bortalaget med 2-0. Det är synd att man inte har gått tidigare på Örebro sportsklubbs fotbollsmatcher för det är riktigt trevligt att sitta där en i mängden och vara lika nervös som spelarna och sedan bli upprymd av glädje när ÖSK lyckas göra mål och kanske till och med vinner hela matchen. Efter matchen kom Madeleine och Daniel över till Fredrik. Grabbarna spelade tv-spel med Madeleine och jag tog en promenad för att lämna tillbaka ett par dvdfilmer på videobiljarden.
Ointresserad som vi var i grabbarns spelade satt vi oss framför datorn och blev förälskad i varsin klänning som vi håller tummarna för kommer innan på fredag annars blir det jobbigt att bestämma sig vad man ska ha på sig.
Hittade smålappar när jag imorse rensade bland mina papper hemma hos föräldrarna, lappar som jag en gång hade skrivit och som hade rivits ner och blivit små pappersbollar.




Regelboken 3;4

DE OSKRIVNAS REGELBOK:

1) OM du skall träffa en man ska du alltid låta han betala.
Jag tycker: Gud nej, antingen delar man på notan eller så betalar man varannan gång om man dejtar flera gånger.

2) Om tjejen har ringt en gång så är det killens uppgift att ringa nästa gång
- alltså kommer bollen ligger hos honom.

Jag tycker: Det spelar ingen roll vem som ringde sist men bara det inte blir en vana att det är tjejen eller killen som ringer varje gång utan att få något tillbaka.

3) Man har sex på tredje dejten!
Jag tycker: Det är helt upp till än själv att stå för vad man vill göra.

4) Du ska aldrig fråga killen "...OM du vill förstås?" utan "Har du tid att träffas, om du kan?"
Jag tycker: Ja, skulle nog fråga båda eller så är det jag som inte förstår frågan ;b

5) Du är jobbig om du ringer två gånger på en dag. Låt det gå några dagar!
Jag tycker: Nej, men är det efter första dejten så vill jag hellre att killen ringer än att jag är på och tjatar som en kärring.

6) Var alltid öppen och glad.
Jag tycker: Ja!

7) Låt honom toffla för dig!
Jag tycker: Vettigt men förbannat onödigt! ;b

8) LYSSNA ALDRIG PÅ DESSA "OSKRIVNA" REGLER!
Jag tycker:  Gör som du själv tycker och känner.

Tisdag 19/8 2008



.. Idag bestämde jag mig för att ge upp det som var kvar och strunta i det totalt. Det som finns kvar är det som är kvar men jag kommer aldrig att få det tillbaka och jag kommer aldrig mer att få se dem sakerna eller pengarna så istället ger jag nu "äntligen" upp och hoppas att du mår bra av att ha det som inte tillhör dig och ler varje dag med extra pengar på kontot som inte tillhör varken dig eller någon annan mer än mig. Det här trodde jag verkligen inte om dig men du visade väl en del av ditt rätt jag. Det är försent nu och det är över för väldigt länge sedan men jag hoppades verkligen på att få tillbaka det som var mitt en gång i tiden. Ett ord (One word) - förbannadsåinihelvete, men det finns ju en anledning.

Idag var jag i alla fall på arbetsintervju för en ny butik som ska öppna i Örebro till mina förväntningar hoppas jag verkligen på det här jobbet men det kommer att bli två lång veckor att vänta till ett besked kommer om man har blivit anställd eller ej. Just nu är det ett jobb som jag mer än gärna skulle vilja ha och arbeta med.



Tisdag 19/8 2008




You're my sun when the rain is falling
you're the moon when the night comes
you're the air that I am breathing
you're the one that makes me, makes me believe

My
heart, my heart belongs to you
For now and for always
You'll be the one I love
You'll be the one I turn to




Måndag 18/7 2008

.. Då är man sjukskriven ett tag framöver efter många om och men. Som det ser ut nu kommer jag gå hemma hela den här veckan och sedan får vi se hur jag mår nästa vecka. Hade möte på jobbet på förmiddagen där dem tyckte att det som krävdes nu var att jag skulle "vila" och inte tänka på allt som fanns runt omkring jobbet, en nittonåring ska inte behöva gå in i väggen och bli sjukskriven vid den åldern utan det skulle krävas många år för att man skulle bli utbränd. På fredag är det sista dagen för min del att äta pencillin, yes. Tabletter som är svåra att svälja och som är väldigt stora för att vara pencillin. Jag är glad att jag slipper äta medicin varje dag som äldre personer får göra.

Eftersom du vägrar svara och ge vet att du läser bloggen kan du väl ändå ge mig ett ja eller ett kort svar på vad det är för saker som finns kvar och om du kan ställa dem utanför din dörr så slipper du se mig. Du kan ge säga tid och datum när du ställer sakerna utanför dörren så slipper jag vistas utanfär din bostad varje dag men det vore väldigt bra om jag fick dem eftersom sakerna inte är värt något för dig. Ska fråga Fredriks syster nästa gång jag träffar henne hur man ska göra för att få pengar tillbaka betala av människor som vägrar betala tillbaka dem. Hon av någon borde ha koll på hur man ska gå tillväga samt vad som kan hända. Förstår inte vad problemet är men jag förstod delvis efter ditt mess som du skickade att du aldrig skulle förlåta mig men det har inte med pengarna att göra utan pengarna är en sak för sig eller så är det bara för att dem tillhör mig som du är snål att ge mig tillbaka dem.

I helgen fyllde Karolina arton, det var fullt hus i lördags med folk från höger och vänster. Efter klockan tolv blev det att följa med syster till Satin med alla nära & kära, Fredrik följde med mig som sällskap..  Igår blev det att köpa en del av sängen för att vänta på att den andra delen kom in till IKEA. Just nu önskar jag att jag var gjord på pengar för att kunna köpa allt man ville ha på IKEA men man vet som tur vad man kan önska sig av nära och kära i inflyttningspresent osv. Det är presentkort på IKEA, oh yes!


Systrarna, Fransson

Fotograf: Mamma
Tagen: 080816

Fredag 15/8 2008

Det finns hundra tusentals anledningar till att älska och tycka om en människa, att finna en människor som faller en precis rätt gör allt värt guld & tillsammans med det hjärtat jag lever med idag finns det ingenting som kan gå fel. Hjärtat som fallit mig kär är en person som har så många egenskaper som jag älskar att det är ibland obeskrivligt att förklara vem människan är. Det finns en namn på personen men hans sätt att vara, egenskaper osv är obeskrivliga och värt guld för mig. Utan honom .. skulle livet inte vara värt vatten och det skulle inte finnas mycket till hopp.

Han är styrkan när jag är svag
Han är rösten när jag inte kan prata
Han är ögonen när jag inte kan se
Han är det bästa inom mig
Han är den som lyfter upp mig när jag inte når
Han är förtroendet som får mig att tro på det mesta

Han ger mig vingar så jag kan flyga
Han rör mig som om jag kunde röra himlen
& samtidigt plocka ner varenda stjärna som blinkar
Han står vid min sida när jag gråter
Han står vid min sida när jag är sjuk
Han står vid min sida när jag är frisk
Han finns där oavsett tillstånd.

Jag är tacksam varje dag han ger mig något nytt
Jag är tacksam varje dag han ger mig din kärlek
Jag är tacksam varje dag jag vaknar upp bredvid honom
Jag är tacksam varje gång han pussar mig i pannan,
& säger .. Jag älskar dig, hjärtat.

Fredag 15/8 2008

Tillbaka ifrån läkarundersökningen som inte gav vidare mycket av vad jag hade för fel men jag ska fortsätta äta medicin ett tag till & sedan får vi se hur jag mår efter ett par dagar annars vet varken jag eller läkaren vad dem skulle göra om inte ge mig en annan medicin med hjälp av sprutor och det vill jag verkligen inte ha. Jag klarar mig gärna med tabeletter istället för sprutor som ska tas två gånger om dagen.
Men ett positivt besked fick jag och det var att dem nu kommer att ta bort mina njurstenar. Dem har inte bestämt hur men om ca en månad ska dem tas bort för att minska det dåliga måendet jag får när dem lever sitt egna liv.
Läkaren tyckte att jag vara en riktig olycksfågel som har både det ena och det andra men tyvärr finns det människor som får allt men som sedan har tur att slippa allt.

Ikväll ska jag och Fredrik träffa Madeleine och hennes karl, killarna ska spela FIFA medan jag och Madeleine får hitta på något att roa oss med. Karolina och jag var och åt förut för att få lite luft och påvägen hem kunde vi inte låta bli och titta på folk så vi satt oss på en järnställning och tittade på alla som cyklade förbi eller gick och det finns verkligen människor till alla. På andra sidan gatan går tre person med svarta kläder och höga skor. Ena personen går precis som han skulle gå i en marsch för militären, en person har en bandspelare av något slag och spelar musik som liknar "nasisternas musik" och går helt vanligt över gatan och låstas som ingenting. Människor runt omkring tittar och har säkert samma tanke i huvudet som alla andra har "Finns det ingen gräns för hur man får se ut?"

När jag väl får barn ska jag tvinga mina barn att ha normala kläder på sig och skulle dem sedan hamna i en svår situation skulle jag aldrig tolerar att mitt/mina barn gick ut hur som helst.

Fredag 15/8 2008

.. Jag är sådär lagom pigg och glad just nu. Känner ingen större glädje när jag ständigt är sjuk och inte blir frisk. Medicinen jag fick i måndags hjälper ingenting och idag har ju ännu en träff med en läkare för att få reda på vad som är fel på mig. Det kan inte vara bra att gå runt med feber hela tiden och ha ont mer eller mindre över allt.

Igår blev det min tur att laga mat åt Fredrik igen, denna gång blev det spagetti och köttfärsås och  häromdagen blev det kycklinggryta med ris. & båda gångerna har Fredrik kunnat ätit. Jag har aldrig varit duktig i köket men jag har mina dolda talanger och det är ett gott tecken att ens partner kan äta maten man lagar.

Snart måste man inhandla dem sista sakerna som är "nödvändiga" för lägenheten och som varken jag eller Fredrik har. Som tur finns det en lista på saker som saknas och som kanske inhandlas i helgen om det finns tid för det. Det som står högst upp på listan är att det saknas en säng men som tur har vi hittat en säng som passar oss två perfekt. Madeleine och hans karl flyttar första september och sedan en månad är det min och Fredriks tur att flytta. 

 Kärleks/saknadshysteri efter min älskade är enorm just nu. Det är tomt att behöva vara hemma själv och ligga i sin ensamhet och hoppas på att det finns något att titta på eller någon som är hemma som man kan prata med men men Fredrik finns det alltid någon att prata med och alltid något att titta på. Men eftersom han är iväg och jobbar får jag försöka roa mig sjäv idag.




Torsdag 14/8 2008

.

Ett riktigt charmtroll  ;b


Onsdag 13/8 2008



Just nu är jag så otroligt trött och ledsen att jag egentligen inte vet varför men jag är så otroligt trött på att ständigt vara sjuk och äta medicin. Det var ca. tre veckor sedan jag åt pencillin och igår var det dags igen. Jag vet inte hur mycket pencillin jag har ätit dem senaste åren men jag börjar trötta på att ständigt behöva besöka vårdcentralen och få "domen" att jag måste äta pencillin.

Idag fick jag gå hem från jobbet efter att ha jobbat två timmar. Det är starkt gjort men det var många om och men från personalen varför men som jag mår önskar jag inte ens att mina värsta fiender ska må. Det enda jag önskar mig just nu är att jag ska vara frisk och slippa vara sjuk och äta pencillin. Jag vill inte ha feber och från ena stunden frysa och sedan svettas och ha ett tryck över bröstet som aldrig släpper. Är det stress eller är det dags för fröken att lyssna på kroppens signaler? Jag lyssnade på dem idag när jag inte klarade av att vara kvar på jobbet.
På Jobbet finns det många medlemar som kommer ha sin lilla plats hos mig när jag sedan slutar, dem bryr sig om än när man dem gångerna har kommit ner och gråtit över det ena efter det andra eller sprungit ner och varit överlycklig men idag precis innan jag skulle gå hem knackade en medlem på dörren som varit stamkund länge och hoppades på att jag skulle bli frisk snart för mitt egna bästa. Dock måste jag jobba både imorgon och på fredag oavsett om jag är sämre för att undvika att behöva jobba i helgen.

Är fortfarande väldigt irriterad och samtidigt sårad över att jag inte har fått tillbaka pengarna, jag trodde att det var pengarna som var insatta eller väntade på mig i ett brev när jag skulle hämta ett paket i Tybble häromdagen men tänk vad fel jag hade. Men ju mer tiden börjar gå så tror jag att jag kommer ALDRIG få tilbaka pengarna oavsett vad. Det finns sätt att få dem tillbaka men jag kommer aldrig få det pga. att jag gjorde som jag gjorde och ska därefter straffas. Det är inte bara jag som undrar varför jag inte får dem tillbaka och varför dem undanhålls men det finns inte på kartan att jag får kontakt med dig för att kräva att få pengarna tillbaka. Du har pengar så du klarar dig så ge det som är mitt till mig så jag kan få gå vidare helt och slippa vara irriterad över att pengnarna fortfarande inte finns på kontot. Jag ber dig, sätt in pengarna innan du lämnar Örebro för sen vet man inte vad som kommer att ske. Jag vet att du avslutar ditt jobb på fredag och kanske till och med flyttar redan i helgen men snälla ge mig tillbaka det som är mitt istället för att kasta det och ge mig pengarna annars får väl jag ta steget till att besöka dig för att få tillbaka det. Jag vet att  du inte vill träffa mig eller se mig så gör det enkelt och bekvämt för dig så slipper du träffa mig och höra någonting mer ifrån mig för det var så du sa sista gången vi pratade och det får du stå för.
 
Nu har min älskade vän, Ronja kommit hem från England och kommer bosätta sig i Örebro igen. En människa som har varit så otroligt saknad. Det finns stunder då jag har kunnat tagit första bästa plan för att lämna Örebro när det har varit som jobbigast men nu är du äntligen hemma igen.

Grattis hjärtat, Jag älskar dig  "
Ikväll fast att jag är sjuk ska jag laga mat åt Fredrik när han kommer "hem" till sig och sedan ska vi iväg på bio för att vi har varit tillsammans ett tag idag. Dock är jag inte utbildad kock och eftersom han inte äter nudlar så får jag istället ta fram min fantasi och laga ihop något som går att äta, haha!
Får återkomma om maten gick att äta för herrskapet och det blir en spännade historia men jag vet iaf vad jag ska laga för mat så det är ett framsteg.


Måndag 11/8 2008

Ännu en månag och en ny start på veckan. Första dagen på jobbet från att ha varit sjuk en hel vecka men nu är jag lite smått på benen igen. Har dock huvudvärk som kommer till och från samt en svullnad i huvudet så imorgon blir det att kontakta vårdcentralen för min del. 

Idag fick jag ändrade arbetstimmar och det var inte första gången för min del men det blev till min fördel den här gången som tur. Det är nu bara två veckor kvar sedan är det dags för mig att skriva på ett avskedspapper och börja i skolan och sedan börja jobba på ett nytt jobb som jag fick förra veckan. Dock handlar de inte om en heltids tjänst pga. mina studier som jag just nu har stora förhoppning för och hoppas att det ska bli bra.

Efter jobbet idag blev det att fika tillsammans med mormor och morfar som var på besök samt att hämta ett paket som väntade på mig i Tybble. Dock var det inte det jag väntade mig men som tur var det ett väl behövligt paket till min kära dator. Just nu sitter man och tittar på "Lyxfällan" där ett par är skuldsatta upp till öronen, & det är verkligen något jag och Fredrik inte ska hamna i. Förstår inte vad en del människor gör med sina pengar, dem spenderar dem som om pengarna skulle växa som gräs.

Nej, nu ska man slänga sig under täcket och försöka vara vaken och titta på en film som Fredrik och jag hyrde igår. Men får se om jag kan få Fredrik från datorn, han sitter just nu och skaffar barn på "The Sims" jag vet inte om han kanske har fått lust att skaffa barn mitt i flytten, haha! Men det får dröja ett par år innan barnen får komma och kräva uppmärksamhet av oss två det räcker med att han och jag inte kan släppa varandra ;b


Söndag 10/8 2008

En trist och grå söndag med regn som ständigt faller från himlen. Imorgon är det återigen jobb för min del, har varit sjuk nu en vecka så imorgon är det dags att jobba för att få in pengar på kontot. Dock är det två veckor kvar sedan får vi se vad som sker på jobbet. Den 27 augusti börjar skolan för min del så då får vi se hur det blir med mitt jobbande.

Igår blev det "party" med Fredrik, Madeleine och hennes Daniel. Killarna spelade FIFA medan Madeleine och jag försökte få deras uppmärksamhet. En relativt lugn kväll fast att grabbarna drack öl och fick i sig en hel del. För Madeleine och mig blev det en lugn kväll med några få cider. Efter att vännerna hade åkt hem tog jag och karln en promenad mitt i natten. Idag vaknade vi efter elva någon gång och hade planer för dagen. Det blev att spendera ett par timmar på stan och fika med Madeleine och hennes karl. Ikväll blev det att titta på film och sedan kom nu Madeleine och Daniel över till Fredrik för att spela FIFA och umgås lite.

Just nu är jag väldigt mycket hemma hos Fredrik, det känns som man redan har blivit sambo men på ett sätt har jag saker hos mina föräldrar. Får höra med karln om han inte vill ha pengar eller något för jag är mer hos honom än vad jag är hemma så det känns små orättvist för honom att bo gratis när han betalar hyra varje månad men vi får se vad karln säger.


Fredag 8/8 2008



är & förblir förälskad i mannen som ständigt finns i mitt liv,
Fredrik Rosell


Tisdag 6/8 2008



Imorgon den sjunde augusti, klockan tolv.

Onsdag 6/8 2008




Tisdag 5/8 2008



Du gör mig till en hel människa,
Du får mig att skratta,
Du får mig att le,
Du får mig att må bra
Jag älskar dig, du är mitt liv Fredrik

Tisdag 5/8 2008


Jag har nu försökt med allt förutom att ringa för det vill jag inte,
Jag har skickat två mess för att få allt tillbaka som tillhör mig och inte dig.
Jag har skickat två mail för att få allt tillbaka som tillhör mig och inte dig eller er.
Men det spelar ingen roll för det kommer inte tillbaka.

Saker som betyder något för mig och är mer eller mindre värdelöst för dig förstår jag inte vad du sparar på. Ge mig det jag kräver att få tillbaka för att sedan vet att allt är ÖVER.
Sista dagen är imorgon och efter klockan tolv imorgon är det torsdag och en ny dag med nya förväntningar på att sakerna ska komma tillbaka. 
 
Det sista och det enda jag ber dig är, ge mig tillbaka dem betydelsefulla sakerna och pengarna som fortfarande saknas. Jag vägrar betala någon annans resa för att jag valde att göra slut och inte följa med på resan, det är männskligt att ge varandra de som inte är ens egna till den andra men jag vet inte hur det fungerar hos andra men i min värld, i min skalle fungerar det så.

Det spelar ingen roll, jag vet att du vet att jag ständigt väntar och jag vet att du läser mailen och messen men du vägrar svara för att du tycker att jag är dum i huvudet men det får stå för dig/er men var vuxen nog och ge tillbaka det som inte tillhör dig/er. Dagarna har gått sedan jag bad om dem men det krävs väl bara att jag står får åka dit själv och hämta det som saknas och det gör jag mer än gärna bara jag får det som jag saknar tillbaka.


RSS 2.0