Systrarna Fransson

image169



JAG SAKNAR ER!

Polisuniform

image168



En bild säger mycket, en dag kommer jag att vara en väl utbildad POLIS

ps. dålig bildkvalité ds.

Just nu





Mående
- Trött men samtidigt väldigt gladimage146
Musik: The Last Goodnight - "Pictures of You"
Känsla: Rastlös
Krav: Sova, studera/studera skolarbete, jobba, äta, duscha
Längtar: Studenten. studentbalen
Saknar:  /

The Last Goodnight - Pictures of You

This is the clock up on the wall
This is the story of us all
This is the first sound of a new born child before he starts to crawl

This is the war that's never won
This is the soldier and his gun
This is the mother waiting by the phone praying for her son

Pictures of you
Pictures of me
Hung up on your wall for the world to see
Remind us all of what we used to be

Mitt liv just nu



Det var ett tag sedan jag bloggade av mig, har haft fullt upp i livet just nu och vet egentligen inte vart jag ska börja för att det ar hänt alldelse för mycket på kort tid.

I Tisdags började jag jobba på det nya jobbet, kommer i fortsättningen att arbete både på nJoy i Örebro samt som recepionist på Hotell Skomakaren. Och idag söndag var det dags för mitt andra pass på hotellet tillsammans med Eva som blev min handledare. Om två veckor är det dags för mig att börja arbeta själv och kommer att jobba två nätter på rad efter det passet kommer jag nog få gå in i en bubbla för att få sova och bara vara i fred, kanske får ta in på hotellet för att få sova..

Utgång i fredags med min vän Ronja, först blev det förfest hos Moderaterna. En trevlig förfest med mycket singstar och trevligt folk. Sedan drog vi vidare och hamnade på Klaras för att röja på golvet. I lördags blev det att jobba på nJoy, pigg som jag var efter mitt vin var det bara att vara glad och inse att jag får betalt för att stå där idag även fast jag hade kunnat ligga ute i solen eller i sängen men men, dagen blev i alla fall gjord och sedan blev det att vara med mina föräldrar och mysa. Middag och mingel för min del och på kvällen blev det en lugn kväll framför tv.n.

Imorgon börjar en ny vecka med nya möjligheter, jag kommer att jobba måndag-onsdag och sedan ev. jobba imorgon natt för första gången för att gå vid sidan av. Det blir också en upplevelse för min del som aldrig tidigae jobbat natt. Av någon anledning har jag fått för mig att jag är ledig på tisdag eftersom jag inte har någon olycksfallsvård när läraren är bortrest och jag har brandstationen imorgon istället för på tisdag så det blir en väldigt härlig dag på tisdag istället. På onsdag är det valborgsmässoafton (?) och jag kommer att jobba fram till klockan sju - jippi!

Studentmössan
har äntligen kommit och allting är klart för min del både för studenten och för min studentbal. Det som saknas är väl en liknade slips till klänningen men men det får komma som det kommer det också. Snart eller just imorgon är det precis en månad kvar till studentbalen på stora hotellet. Det kommer verkligen bli en underbar kväll för min del, det är äntligen min tur att få gå på bal och veta om att det är jag som tar studenten i år och ingen annan.

Studenten är något som alla pratar om och även det är något som jag vill ska ske NU, det finns ett par veckor kvar som jag ska ta mig i genom men det är inte mycket som gör att man glömmer bort studenten. Alla pratar om det och även inför kvällen då vi kommer att röja på FRIMIS tillsammans med andra studenter i Örebro. 9 Maj är det studentpepp och min kära syster kommer att gå modell den kvällen - "busvisslar"

Idag blev det i alla fall att jobba som jag skrev och även umgås med min pappa som övningskörde med mig idag, turen blev till Kumla från Örebro och vi lyckades hamna precis i en stora branden också. Det var svart rök över allt och folk som stod och tittade nyfiket på olyckan. Kumla fängelset besökte vi också genom att diskutera hur otroligt stort det har blivit samt att pappa fick säga sin åsikt om dem svenska vägarna, haha. Shopping med mamma och pappa på gubbdagis för att dem skulle inhandla några krukor eller var det var och sedan hem och äta middag tillsammans med hela familjen.

Arbetsintervju



Jag har jobbat en vecka på det nya sättet som medlemsrådgivare och så var det med det tänkte jag, men det var verkligen inte det jag trodde att det var och inte min grej direkt heller. I lördags blev jag istället erbjuden en ny tjänst på ett helt nytt ställe och med helt ny personalstryka. Imorgon, måndag ska jag träffa Jessica som driver stället. jag behöver som tur inte vara med på någon arbetsintervju pga. hon känner mig sedan tidigare och vet mina erfarenheter. Men sedan på onsdag ska jag på en ny arbetsintervju och se vad det kan ge mig men det är kanske är till och med bättre betalt men vi får se.


Receptionist - Hotell, Örebro (får dock inte ge ut namnet ännu)
Telefonförsäljare - K3 Nordic

Empty room, lalala ..


Sitting here alone with my memories
Staring at a picture of you and me
They say I look fine but if walls could talk
They'd tell you all about how much I break apart
I think we were right but we did it wrong
Ever since you left me I just can't go on
No, I can't even read the news today
'Cause everything reminds me of yesterday


(Orkade inte skriva hela texten från låten)
Underbart låt som går att spela om och om igen

Förebild


Ett barns förebilder som alltid står vid ens sida och alltid saknar än..
Säger att dem älskar en och bryr sig om än mer än man kanske förstår..

Mamma och pappa ställer upp jämt,
Hämtar och skjutsar ..
Ger och får egentligen lite tillbaka men det är fortfarande mina föräldrar


JAG ÄLSKAR ER!

...





"Du är den sista personen jag vill säga hejdå till"






RSS 2.0