Onsdag den 29/4

               






Kubb                   

Tisdag den 28/4




Tisdag den 28/4


Med tanke på dem ekonomiska problemen hela världen befinner sig gick min provanställning idag ut och jag är numera fastanställd vilket känns väldigt skönt med tanke på arbetslösheten. (Inte för att skryta) Samt att karln också har fått ett arbete (som snickare)  fram till sista augusti. 

Fredag den 24/4 "Gamla Bettan"

Träningspass
[  ] Fredag
: Powerwalk (60 minuter)
 
Över till farmor och farfar om en liten stund för att ordna med min gamla "Bettan" som just nu inte är allt för kry men som tur ställer farfar upp och ordnar så jag ska kunna använda Bettan. Resten av dagen har jag tänkt spendera ute i solen med en promenad samt ev. åka över till mormor och morfar om jag inte gör det på tisdag. Varför finns det inte mer tid till att besöka dem äldre när jag verkligen vill och önskar att jag kunde göra det mer än idag. Imorgon återgår jag till arbetet igen för att jobba tre dagar samt på söndag kväll ska jag träffa tjejerna.. mer info om vad som sker på söndag återkommer jag med. 

Torsdag den 23/4 "Förlossningsavdelningen"

En vacker dag kommer det kanske vara jag och Fredrik som befinner oss på Örebros Universitetssjukhus för att födda en liten tös/grabb men idag går alla gratulationer till arbetskamraten Daniel "Jerry" och hans sambo som (enligt facebook "då var det dags, håller er uppdaterade") som ev. just nu går igenom en förlossning om inte tösen redan har kommit till världen.

Torsdag den 23/4

Träningspass
[x ] Torsdag
: nJoy - löpbandet
: Powerwalk (60 minuter)

Träningspass
[  ] Fredag
: Powerwalk (60 minuter)


Torsdag den 23/4

Efter ett par dagars uppehåll är jag tillbaka, dock visade det sig att det är fler som har fått elaka, spydiga kommentarer som jag men nog om detta jag har varken tid eller energi att lägga på personer som vill förstöra för andra, det finns viktigare saker att bry sig om.

Fredag den 17/4 - "JULA AB"



Igår skulle Fredrik handla utemöbler som vi hade sett på Jula för ett väldigt bra pris men det visade sig inte vara så enkelt som det brukar vara att handla. I tisdags när vi var där och skulle inhandla dem var dem slut och leveransen skulle komma in på onsdag morgon (dagen efter), Fredrik åkte dit tll öppning på onsdagen men fick höra att möblerna inte skulle komma utan leveransen skulle komma in en dag senare (torsdag) så Fredrik åkte ännu en gång till Jula för att handla dem men fick höra av personalen att "Möblerna är tyvärr slut, möblerna kom in igår onsdag". Så efter att blivit lurad av personalen och fått åka fram och tillbaka flera gånger valde vi att kontakta huvudkontoret. Så under gårdagen kontaktade någon mig från butiken i Örebro och lovade att ställa undan en möbelgrupp samt att ordna något med priset efter turerna fram och tillbaka samt felaktiga svar ifrån personalen. Så i fortsättningen kanske man kan lita på vad personalen säger men det gäller även att vara på sin vakt.

Under dagen idag ska jag ta bilen till Jula för att hämta möblerna för att kunna göra ordning på balkongen med blommor osv. Ikväll kvarstår det att planera vad som ska hittas på


Tisdag den 14/4 "Uppbyggnad av en relation"

Jag är kär i livet med mitt hjärta. Ett förhållande ska ha något att bygga, det ska gå upp, det ska gå ner och det ska vara alldeles underbart. Det viktigaste är att man lär sig av varandra. Fredrik är min andra halva. Jag älskar dig!

Måndag den 13/4 - "Vårkänslor"


Onsdag den 8/3 "Vår nyheter"

Just nu väntar jag på att få komma hem och titta vad det är för post som har kommit idag väntar på bland annat ett par ur snygga jeans som är vårens nyhet samt på en klänning till bröllopet och dopet i maj. Samt att imorgon när jag har min lediga dag ska jag hämta min telefon som har varit på service större del av tiden som jag har haften. Jag har för mig att jag har haft telefonen ca 14 dagar sedan har det varit på service mellan 3-5 veckor. Bilder på kläderna kommer antingen idag eller imorgon om nu posten har leveretat paketen.

Onsdag den 8/4 "Skapelse av ett barn"

      

  


Fotograf Lennart Nilsson
Kommentar Otroligt vackra fotografier
(Hittade bilderna på en annan persons blogg som just nu väntar tvillingar)


Tisdag den 7/4 "Sol sol underbara sol"

Just nu längtar jag efter att få sitta vid husvägen och få känna solen mot ansiktet som tur har jag rast om en stund så då blir det att sitta i solen innan jag ska göra det sista på jobbet innan det är dags för mig att fara hem.


Tisdag den 7/4 - "Träningsdagbok"

[  ] Tisdag
Promenad, 45-50 minuter (Efter jobbet)
Cyklar till och från arbetet

: Frukost - 2 st mjuka mackor och en kopp te
: Lunch - Pasta och Heta räkor
: Middag -

Måndag 6/4 - "Träningsdagbok"

[x ] Måndag
Promenad, 45-50 minuter
Cyklar till arbetet

: Frukost - 2 st mjuka mackor och en kopp te
: Lunch - Oxpytt och sallad
: Middag - Naturdiet (flytande)

Måndag 6/4 - "Cykelpremiär"

I lördags spenderade jag och Fredrik tillsammans med syster och hennes karl pengar på vingåker outlet samt på scorett outlet. Omöjligt att inte inhandla ett par skor om man är en skoälskare" samt att eftermiddagen och kvällen tillbringades hos Maria och Johan. Jag fick  för första gången pröva på att åka motorcykel, och då i 180 km/h. Samt att Fredrik och jag åkte fyrhjuling en stund innan det var dags för grillpremiären för första gången i år. Jag längtar redan till sommaren då jag kommer leva på grillad mat som tex. kött, grönsaker, kyckling osv osv.

Imorse tog jag och Fredrik våran vardagliga lång promenad innan frukost. (Det sägs att man förbränner mest innan frukosts) och sedan var det dags för mig att ge mig iväg till jobbet efter ett par dagars uppehåll efter insjukningen förra veckan. & jag gjorde cykelpremiär till jobbet idag och lyckades ha motvind till jobbet och har med all säkerhet motvind hem. Så i fortsättningen kommer jag att cykla till jobbet för att få extra motion. Nästa vecka ska Fredrik och jag börja springa så det gäller för mig att inskaffa ett par bra promenad/löparskor innan nästa vecka samt knäskydd till knäna efter som jag sedan tidigare har problem med dem.

Resterande av veckan som kommer återstår en del prioteringssaker som att tvätta fönster, tvätta, deklarera, få ording på mitt bakhjul osv osv. Skärtorsdagen samt långfredagen är jag ledig för att sedan jobba påskafton och påskdagen. ( Somliga hade oturen att få jobba varje helg när det är rött: Första Maj, Kristinehimmelsfärds dag, Midsommar osv osv men det är ju extra betalt så jag ska egentligen inte klaga med tanke på den konjuktur som vi lever i just nu)


Lördag 4/4 - "Shopping



, 115071










Dock inte precis dessa men ett par liknade.








28 maj 2010 - Sex and the city permiär"

Nyheten kan aftonbladet bekräfta och dagen är bokad för att se dem efterlängtade karaktärerna Samantha, Miranda, Charlotte och Carrie.

Fredag 3/4 - "Sjukhusintyget"

Tillbaka till verkligheten och jag mår efter omständigheterna ganska bra, jag har fortfarande ont men det beror på en att man fortfarande är öm samt är spänd men jag har inga buksmärtor kvar, vilket är väldigt skönt. Samt att jag har sovit hela natten och inte har känt något förrutom när man har lagt sig på något konstigt sätt.

Idag ska jag åka till jobbet och träffa arbetskamraterna och lämna sjukhusintyget för dem två dagarna som jag var på sjukhuset. Sedan återstår det att se vad som sker resten av helgen förutom att jag ska vila en del för att unvika detta igen. Återkommer senare under dagen eller kvällen.. nu ska jag i alla fall försöka få med mig karln ut och gå.

Torsdag 2/4 "fort. träningsdagbok"

[x] Onsdag
Promenad, 90 minuter (innan buksmärtorna började)
Akutmottagningen (resterande dagen samt natten)

:Frukost - Ägg, två stycken hårdmackor
:Lunch - Ingenting (Fasta pga. läkarens order)  - Dropp&Morfin
:Middag - Ingenting (Fasta pga. läkarens order) - Dropp&Morfin

[x] Torsdag
Promenad, 15-20 minuter (Från sjukhuset)

:Frukost - Några få skedar fil
:Lunch - Några få matbitar (Köttfärslimpa och potatis, sjukhusmaten klarade jag mig utan)
:Middag - Pasta och skinksås

Universitetsjukhuset - AVA "Akutvårdavdelningen"

Universitetsjukhuset  - AVA "Akutvårdavdelningen"


Blev utskriven från sjukhuset för en stund sedan efter att varit på akuten två gånger med buksmärtor samt blivit inlagd över natten. Medhjälp av morfin och dropp var jag sängliggnades och sov till och från medan man väntade på provsvar och läkare och med en ganska hög sänka misstänktes blindtarmsinflammation. Under natten avtog smärtorna och jag fick träffa en kirurg och läkare för att bedöma vad felet var men efter att inte hittat något mer än att dem misstänker något kunde dem/vill dem inte göra något förren jag har smärtor igen. & jag är tacksam att jag slapp genomgå en operation som det var tal om redan igår eftermiddag.

För dem som vill ha lite mer klarhet i varför jag åkte fram och tillbaka till akuten, och sedan blev kvar över natten.
Första gången som jag besökte akuten igår fick jag välja själv om jag vill stanna kvar eller åka hem och jag valde att åka hem, men efter att morfinet hade gått ur kroppet fick jag åka in till akuten igen och blev kvar på deras akutvårdavdelningen för observation och ev. väntan på en operation. Men med tanke på hur jag mådde imorse och mår nu har läkarna bestämt att vänta och får jag smärtorna igen väntar en operation.

Tack för att stöd från nära och kära, samt Fredrik som är en ängel och ställer upp i vått och torrt. Jag älskar dig hjärtat.


RSS 2.0