it´s over now ..

image6

Utgång ikväll, men det blir först att styra stan med Madeleine och hitta något att ha på sig ikväll och sen hem och hämta alkoholen och sen åka iväg igen för att mysa med tjejerna, då det blir att laga mat och sen festa med folket. Imorgon blir det att jobba, och mamma kommer hem inatt ifrån Frankrike.
Nu blir det att styra ordning rummet som ser ut som ett bombnedslag och göra sig i ordning för sommarvärmen utanför fönstret. 

 


 

ett år sedan ..


image54        2 maj 2006 -
                               2 maj 2007 - ett år sedan


Valborgsmässoafton ikväll, jag kommer ihåg vad jag gjorde förra året och vad som skedde. Det var just där allting brast och blev värre. Andra Maj är det ett år sedan du avled och utfärdade någon som alltid kommer vara frågan "varför?". Det finns inte en chans nu att jag kan befinna mig i bergen, det finns för mycket som känns och som påminns. Det jobbiga inträffade då allting blev vakuum, man sjönk ner i ett hål och kom aldrig upp. Efter det blev ingenting som det var och det blev ett slut på det hela efter ett par månader efter. Det blev begravning ett få par veckor efteråt. Jag kommer ihåg låtarna, jag kommer ihåg stunden och jag kommer ihåg det fina ifrån din stund av livet. Jag kommer ihåg dina kommentarer, dina sätt att vara, dina måsten och just dig. Tiden har gått väldigt fort, men det känns fortfarnade som bara ett par månader sedan även fast det är nu ett år. Jag kommer ihåg orden ifrån telefonen, jag kommer ihåg hur jag slängde luren i sängen och åkte iväg. Jag kommer ihåg när jag plingade på dörren, där stod ni utan någonting. Du kom fram till mig och sa som det var medan du kramade om mig och sa att jag fick skrika och gråta hur mycket jag ville. Jag kommer alltid bära med mig det, det kommer alltid finnas och det finns fortfarnade saker som påminner något fruktansvärt. Det finns fortfarnade stunder då jag pratar med mamma&pappa om det för att få svar som dom inte kan hjälpa mig med.

Jag saknar dig, fast du gjorde som du gjorde och sårade dom som stod mig nära då. Just nu finns det bara en sak som går att göra och det är att jag tar mig mod att ringa till min "storasyster" och frågar hur det är.  Det finns fortfarnade tårar som behöver gråtas ut.
Det finns inte på kartan att någon vet hur jag hade det för ett år sedan, hur jag egentligen mådde. Det var svart, jag åt knappt och levde i ett vakuum. Jag fanns där,  jag var där och gjorde det jag kunde för att orka tillsammans. Hur det var att stå mitt i det och inte veta vad jag skulle göra och vad som fanns att göra? Jag ska försöka på onsdag om jag orkar och klarar av det att gå upp till din gravplatsen och minnas dig för den du var och inte för det du gjorde.  


start-mål

"Det finns inga mål, men det finns sätt att ta sig dit
Vill inte komma nånstans, vill bara ta mig lite längre än hit"

it's over

image28

"om det vore som en gåta skulle jag aldrig finna svaret för jag är kass på att komma på lösningen"

I måndags var jag hos tandläkare som skulle vara en återkoll men det visade sig att min danske tandläkare ville operera mig omgående. Bedövning och smärta blev det och rinnande blod från munnen som aldrig slutade rinna. men det räckte ju inte vara med det. I tisdags när jag vaknade kunde jag inte äta pga smärta och svullnad som inte hade med operationen att göra. Det visade sig nu vara att jag har en stor spricka i munnen som har kommit av att ena min visdomstand är påväg och nu har jag även smärtan på andra sidan. Så det blev att dricka rinnande mat och idag är det väl sådär men det från att behövt gå hem ifrån skolan idag och försöka äta alvedon. Blev få timmar sömn eftersom det inte går att ligga på någon utav siderna. Så vi får se vad det blir om två veckor då jag ska dit igen för att titta hur operationen blev och se om jag måste opereras 2x till.
Eftersom det inte blev någon heldag i skolan fick jag slänga mig i en solstol hemma och tycka synd om mig själv tillsammans med mamma. Det slutade iatt ajg sov en timme i solstolen medan mamma satt och läste, fick sjukanmäla mig på ett jobbet för att jag har smärtan och ingen ork i kroppen. Men imorgon blir det att jobba fr-sön samt första maj bakfull e.v. Mamma och pappa har planerat inför hösten när vi ska renovera mitt rum som kommer bli av om ett par månader. På torsdag ska jag ordna med pass så jag slipper vara ute i sista stund med det och att jag har behandling då. 

 


FUCKIN'

Fyfan, vad less jag blir på det..
Tack!


Why disturbed you me after all times?

If I told you once, I told you twice
You can see it in my eyes
Im all cried out, with nothing to say
You're everything I want it to be

I need you before this, and you need me
If you could only see
Your lies you told me once and twice after all we had
Come and set me free
Forever yours I'll be a big liear for me and I will never trust nobody
Won't you come and take this pain away and tell me the ture?

Tell me what, there is to say
To make you come back, and break me more?
And if it matters
I'd rather stay home and I won't answer the phone
Without you I'm never alone because I can live without your lies about me.
Don't wanna wait till your gone and you can say "Im sorry"

Why dont you pick up the phone
And dial up my number
And call me up?
Im waiting on you to say Im sorry.
But it will never end because you can't see your own lies and how you consider me.


FUCKIN' ..



just nu så sur
just nu så irriterad 
just nu så bitter ...
& jag tillåta mig själv att vara det idag.

Från att haft toppen väder i helgen med solsken och värme är det nu istället grått och trist ute. Regnet droppar ner och det kan ju inte bli mycket värre än att man är tvungen att gå ut i ovädret och trampa i vattenpölarna. Slängde mig och tittade på Titanic igår kväll efter att ha missat en bit på filmen och kände hur ögonen stängdes och jag som hade bestämt sagt att jag skulle se klart hela filmen men lyckades somna vid halv tolv men först blev det att ha slagsmål med mobilladdaren som vägrade att ladda mobilen som var död efter helgen. Vaknade sen imorse av att mobilen hade halv laddats men det var iaf bättre än ingenting. Bestämde att jag skulle stanna hemma idag för att jag hade först sovmorgon till kvart över nio och sen en lektion för att sen lämna skolan i all fart för att åka hem och borsta tänderna och sen iväg till specialisttandläkaren. Så det blev i stället att ligga i sängen och lyssna på "the voice" och sen mysa till det är att kasta på sig kläderna för att gå ut i regnet och bli blött. Och resten av dagen blir det att plugga och försöka få undan en del av skolarbetena som är på gång.


Förstår inte att människor har så svårt att förstå när man säger nej och vill inte vara något mer än att ha en vänskap och varför en del har svårt att säga nej. Måste karlar alltid tolka ens omtanke och vänskap som att man är intresserad och vill något mer än att ha en vänskapsrelation. Igår vart du förbannad och dryg för att jag nekade dig och sa att jag inte vill något efter att hela tiden visat flera signaler om "nej, jag vill bara ha en vänskapsrelation och att det inte har varit något mer än så och kommer aldrig bli något annat heller". Men det gäller att sen förstå att man kan inte få allt man pekar på och om det nu var ditt sätt att reagera för ett nej så får du vara förbannad och framstå som en pajas. Och om man sen ska ha en tjej&killvänskap ska inte det tolkas som att man är tillsammans. Man har all rätt att kunna umgås kille och tjej utan att det ska betyda något. Vänskap som vänskap även fast det är mellan tjej och tjej eller kille och tjej.




spaterapeut




Förra veckan var det fullt upp, först skola som vanligt med inga stora projekt i skolan samt att jag i söndags förra veckan fick reda på ett nytt projekt som har startat. Det visade sig sen under måndagen att dom behövde extra personal och det fick bli att jag jobbade tisdag -torsdag kväll fyra-fem timmar per kväll. Fullt på hela kvällen med att ta hand om kunderna samt att VD och chefen hade bestämt och har nu utbildat mig till spaterapeut. Så nu i fortsättningen kommer jag att arbeta som receptionist samt spaterapeut.


Imorgon; sovmorgon samt att jag har en lektion och sen till tandläkaren för beslut om jag ska opereras eller ej.
Tisdag; brandstationen med en intervju samt historia redovisning och jobba några timmar under kvällen
Onsdag; skola samt jobba några timmar under kvällen
Torsdag; skola samt jobba några timmar under kvällen
Fredag; skola samt jobba några timmar under kvällen
Lördag; party (?) Samt jobba några timmar under dagen
Söndag; Jobba hela dagen
Måndag; paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarty!!!
Tisdag; Jobba ett par timmar under dagen samt kvällen.

Stockholm




Helgens äventyr blev ett riktigt äventyr. Kunde ta det lugnt utan att behöva tänka på jobbet som skulle behövt mig egentligen samt skolan även fast jag hade tänkt läsa på historian på bussen men det blev icke så.  

Hade sovmorgon i fredags till tio och vaknade av att jag hade tryck i bröstkorgen. Medicinen hjälper del vis men just nu har jag fått rekomendationer att ta det väldigt lugnt och inte känna press och sluta stressa samt att undvika olika sorter av mat, socker, läsk, fett osv för att jag ska slippa magkatarren och trycket.  Hem efter skolan och slänga ner det sista i väskan för att vänta på karln som skulle hämta mig och sen till centralstationen för att vänta några mintuer på bussen. Framme på centralstationen i sthlm hämtade Totte oss, det blev att glida runt i sthlm i full fart och sen hem till karlns hus i Gustavsberg och lämna väskorna och åka med Totte och kröka men vi hamnade istället på en resturange för att karln var hungrig och det fick bli att kröka en annan gång. Karln bodde i ett jätte mysigt villa område, med små söta hus, rundtur i huset och slänga sig framför tv.n där det inte gick någonting som var värt att se på. Det blev att försöka förstå sig på ett spel som vi skulle spela eftersom jag var riktigt sugen på att spela Alfabet men vi hittade aldrig spelet men efter veckan som var lyckades man somna på en gång när jag slog huvudet på kudden. Igår blev det att vakna av att det var öken i sovrummet efter som jag bestämnt hade sagt att det var -50 grader i sovrummet när fönsteret var uppe en liten bit men istället blev det att vakna i öknen samt att man hade huvudvärk precis som man skulle haft om hade varit bakfull men utan att jag hade druckit men men. Det blev att ligga och dra sig i sängen. Upp och göra oss i ordning och ta en promenad i Gustavsberg med karlns pappa och hans flickvän och sen ta sig med buss in till stockholm. På tjugo minuter hade man sett motorvägen och träd innan vi kom fram till slussen och på börja våran shoppingrunda på stan.

Shopping på stan och mysa i vårvärmen med solgalsögon på och titta på människor fick dagen bestå utav. Hittade en balklänning som var riktigt söt samt en skolavslutningsklänning och ett par skor. Efter ett par timmar på stan blev det att äta lunch och sen fortsätta rundturen på stan. Träffade mamma, pappa och syster som var uppe i sthlm också en sväng och som skulle hämta oss på söndag medan dom dom skulle stanna kvar över natten i sthlm. Det blev att se två kändisar nere på Stureplan samt Bibioloteksgatan. Sen efter ännu några få timmar kom karlns pappa och flickvän och hämtade oss för att storhandla i Nacka inför kvällen. Det tog hela en timme att storhandla efter många diskutioner om vad vi skulle äta, samt vad jag fick äta och osv samt att hälsa på folk som också dom skulle handla. Sen blev det att mysa och vänta på att maten skulle bli klar och umgås vid middagsbordet med hans pappá och flickvän och stirra på tv en stund samt att få spö i något nytt kortspel jag hade lärt mig under kvällen. Sämst som man är på kortspel men det var iaf trevligt medan man inte fuskade som somliga andra gjorde, nämligen karln som var väldigt diskret. Det blev iaf ingen utgång men det får vi se om det skulle bli nästa gång med karlns vänner i shlm.


Stockholm

image44



Fredag-Söndag blir det att äventyra uppe i sthlm. Lämna stan och komma iväg och slippa tänka på jobbet och skolan som det har varit i veckan. Jobbat tre kvällar i rad och nästa vecka blir det att jobba tisdag-söndag både i receptionen och som spaledare på anläggning. Så nästa vecka blir det fullt upp. Men det man inte hinner med får man ta igen senare. Och om det inte var för att jag jobbar hela nästa helg så hade det blivit utgång men det får vi se hur det blir nu med allt. Går på medicin nu också, tack! Medicin som jag e.v får äta livet ut för att kunna må bättre och slippa känna pressen och smärtan. Neh, nu ska man gå ut i kylan men i solen och vänta på bussen.

Du är den du är




Hur mycket ska man lägga energi på för att själv sen orka att bry sig om sitt egna?
Hur mycket ska man värdera är sanning när någon berättar något?
När är det verkligen rätt att sätta den andra sidan av sin personlighet för att framstå som en annan person?
När avgör man när man tycker att det har gått förlångt?
Hur framhäver man något för att inte verka elak men att det snart  får vara över?
Och hur mycket skitsnack bakom ryggen klarar en vänskap av innan den förstörts?


Att värdera sig själv om vad man tycker är ok eller inte är något man får stå för. jag har min egna gräns medan en annan har sin gräns går för vad som är okej eller inte. Vi människor är olika, tycker olika saker och tänker olika. Men jag är den jag är och är ingen annan och tänker inte framhäva mig som någon annan hellre. Eller spela att jag har en attityd då och en annan en annan dag, neh det fungar inte så. Ingen kan kräva något annat av dig än att du är dig själv. Killar faller inte för tjejer som spelar att dom är några andra än vad dom egentligen är.

Uteserveringar, äntligen ..

image9

Oh, igår var det picken över i ett. Pappa hämtade mig vid ett hemma hos Madelen och resten av dagen spenderade jag i solstolen på altanen medan pappa läste tidningarna. Mamma jobbade och skulle komma hem senare för att sola som vi brukar göra. Hon i ena solstolen och jag i den andra. Och för första gången för i år så åt vi middag ute på altanen med solen i ryggen och värmen i luften. Nu är det verkligen på väg att bli sommar och man blir lika glad varje morgon solen skinner utanför mitt fönster. Sen blev det party eller nja. Det blev väldigt lugnt eftersom jag skulle jobba idag. Åkte hem till Josefine vid sju och hade förkrök med tjejerna och sen kom grabbarna. Madeleine och jag gick upp på stan en stund för att träffa Johan och sen skulle Nord och Emil komma upp för att säga hej en stund. Det blev att vi fastnade på stan i säkert en halv timme innan vi gick till Josefine igen. Men Madeleine och jag valde att åka hem för jag skulle iväg och jobba tidigt idag så det blev väldigt lugnt igår kväll. Men först blev det att leta reda på Johan som hade förvunnit och Madeleines telefon hade dött och ingen av oss hade hans telefonnummer. 

I fredags blev att springa ner till jobbet, det var min tur att jobba i helgen så. Åkte hem först för att hämta lite saker som jag skulle ta med mig till Madelen där Ellen, jag och Nancy skulle ha tjejkväll. Fick skynda mig ifrån jobbet sen och ner till konserthuset där bussen skulle gå ifrån. Under kvällen blev det att laga mat och mysa ute på hennes altan med värmeljus och filtar. Senare kom Emil och Nord ut till oss för att umgås. Det blev att slänga sig framför tv.n och titta på vingar av glas och hoppa stuttsmatta. Sen åkte grabbarna någon gång under natten och Ellen, jag och Madelen somnade inte förren vid fyra-fem.

Imorse blev det seget att gå upp fast jag var hemma vid tolv, men väll upp blev det att göra havregrynsgröt för att orka jobba hela dagen och sen göra sig i ordning och åka till jobbet. Och nu sitter man här , och det finns ingenting att göra. Ett fåtal människor som tränar resten är ute i solen och njuter.
Och nu har dom äntligen börjat med uteserverningar, kan man sitta ute och fika på kvällarna och om dagarna i solen.

I veckan blir det väldigt lugnt. Väldigt lugnt i skolan också, nationellaprov på onsdag muntligt och historia redovisning på tisdag sen är det nog ingenting mer. Sitta ute i solen ett par dagar och ta mina powerwalk ska också bli av. Sen är det ju den där listan som måste bockas av. Mamma ska hjälpa mig med garderoben, rensa massa skräp som bara ligger ska också göras i veckan.

time-out


 



Satt ute i solen med mamma idag i ett par timmar och pratade om vad jag tänker göra efter studenten. Det finns många ideér som är tänkbara det gäller bara att vet vad jag vill och vill just då. Jag har lovat mamma&pappa en sak som jag tänker hålla till studenten, det kommer inte brytas.



  • Jag har jobb direkt efter studenten om jag vill i Örebro eller om jag väljer Stockholm/Växsjö..
  • Jag kommer kanske lämna Sverige för att jobba..
  • Jag kommer kanske lämna Örebro för att plugga vidare i Stockholm/Växsjö..

Oh, vad jag verkligen älskar när sommaren är påväg och det är varmt ute och man kan sitta ute i solen och få tänka utan att man behöver bryr sig just då. Det finns mycket som yrar omkring i skallen som blir så mycket lättare när man får vara ute i värmen. Det känns som problemen försvinner för stunden iaf. 

Jag kommer få vara med om det igen, jag kommer se det igen, jag kommer få höra det igen och ibland får man acceptera det för att man inte orkar just då, men man vet att ibland är vänner ett fåtal som finns för stunden medan andra finns där och verkligen bryr sig. "Extravän" eller en som duger förstunden det är bara att välja men det är tragiskt att man ska få vara med om det och sen se andra drabbas utav det.

Myste med Ingrid&Axel förut, Stella så söt som står och hoppar i ens knä för att hon blir så glad över att få uppmärksamhet. Förstunden kan jag inte se mig själv med barn, och är inte heller intresserad av att skaffa det men i framtiden så kommer det om det blir som jag nu vill krypa två små småttingar på golvet och vilja ha uppmärksamhet.

Naturkunskapsprov imorgon, suck känns det men det känns faktiskt som att jag kan det men tänkte bara läsa igenom det en sista gång innan jag somnar. I helgen blir det att mysa på jobbet och tjejkväll med tjejerna och på lördag blir det (?) , och söndag blir det att återigen mysa på jobbet hela dagen. Får hoppas att det regnar så man slipper känna att man missar det fina vädret men sådan tur har väl inte jag. Det är tur att du förstår när man ringer och har panik över att inte veta vad som är sant eller inte, du är en riktig vän. Det är enkelt att bli sårad gång på gång, och gå på samma bomb varje gång.


Sommar&sol



Igår blev det shopping på Marieberg med mamma som ville ha en stund för sig själv med mig efter deras resa i Norrland. Hittade en mysig kofta och bosätta mig i när det är kallt och mamma hittade en kläning som var riktigt snygg faktiskt. Sen blev det en dejt med Madeleine på kvällen för att ha "tjejprat" och en glass på Mc donalds som det burkar bli då&då. Sen ringde tusselagon Nancy och ville prata av sig och saknde Petri. Petri ska få komma till sin mamma nu när ahn har bott hemma hos mig i över en vecka. Nancy är äntligen påväg hem så hon hörde av sig förut idag och sa att hon är hemam vid elva-halv tolv ikväll. Senare nu ikväll blir det att slänga sig i ett solarium tillsammans med Madeleine för att fräscha upp våran solbränna inför skolan imorgon. Någerlunda bra vill man ialla fall se ut. Oh, vad jag vill ha sommar och bada i havet och dricak cider vid strandkanten med flickorna.

Suck, skola imorgon men det är inte alls långt kvar nu till sommarlovet ..

Studenten o8




Jag vill också ta studenten och vara ledig samt springa ut från skola. Ett år kvar sen är man klara för ett tag iaf, medan en det redan slipper skolan om ca 7o dagar. Men men somliga har det väldigt bra. Studenten o8 ett minne för livet samt någonting man aldrig vill glömma bort.

Jag önskar att jag egentligen ingenting visste om, varför ska just jag få veta och sen inte veta hur jag ska berätta det vidare eller om jag ens ska göra det. Jag vill inte se personen sårad, jag vill bara undvika det och slippa ta upp det till ytan. Allting som var påväg att bli bra, jag orkar inte bära det inombords utan att berätta det. Någon gång kommer jag kanske vara tvungen och anting göra jag det eller så vet jag ingenting om det. Jag vet vad det betyder och det är inte ens okej för mig. Jag kommer nog vara tvungen fast jag inte vill, men det kanske är bättre att få veta det ifrån mig än att få se det själv. Jag vet nämligen hur det känns att få se det, och det är inget men vill vara med om och inte ens värsta fiende heller. Att ljuga vinner man ingenting på, det vet jag redan och efter det man varit utsatt får så finns det inga lögner i världen som kommer ersätta mitt eller mina närmastes lidande. Men nu gäller att att få ur det i huvudet, och inte ens behöva ta och berätta det. Jag tänker inte berätta, inte ens för att vara just den.

Festfilosofi

image11

Festfilosofi

¤ Som man raggar får man ligga.¤ Den man ligger med får bädda.
¤ Baksmälla är ett tecken på att du fått blod i alkoholomloppet.
¤ Fullast kör för han kan inte sköta stereon.
¤ Den som inte kan stå får ligga.
¤ Det man inte minns har inte hänt.
¤ Liten drabbas mest så vält det stora.

Semifinal tre, Linköping - Modo


" I wonder how I could let any time at all go by without telling you how I feel "

Igår blev det deg stora delar av dagen, middag hos mormor&morfar och sen kom karln över för att ta hand om en när man inte är i toppform. Hostat stora delar av nätterna så det känns i kroppen och att man är riktigt trött kanske blir bättre inatt eller så får jag hosta mig till sömns som gjort tidigare. Halsen är sådär, rösten svänger hela tiden så ibland kan jag få fram ord och ibland så går det inte. Får se vad mamma&pappa säger när dom kommer hem om vi ska kontakta vårdcentralen och få någonting emot hostan. Jobbade två timmar idag, eller nja en timme blev de att jobba och sen stod mest Elin och jag och pratade om att vi måste ta tillbaka och att vi ska börja umgås alla fyra som vi gjorde förut, vi får se hur det blir med den saken. Kom nyss hem från farmor&farfar, farfars kommentarer slår allt när man behöver ett skratt. Det tur att man alltid kan åka dit och bli glad och att man kan ha hans kommentarer i bakhuvudet när man åker hem igen. Imorgon blir det att plugga, plugga och plugga. Tänkte att jag skulle få en del gjort så man slipper en del i veckan. Försöka be mamma förhöra mig på ögat osv inför torsdagen. I helgen blir det att jobba igen, fredag och söndag. Får hoppas bara att jag blir bättre och kan "prata" med kunderna utan att rösten svänger som en berg och dalbana. Yes, Linköping leder i hockeyn och det kommer bli dom som blir svenska mästare 2oo7. Nu blev det iaf straff som Linköping missade men det är två minuter kvar och matchen vinner Linköping. Neh, ta och slänga sig framför tv.n och titta på femmans tvtablå ikväll. Brothers&sisters, osv.

man förstår allt efteråt ..

Undra hur det hade blivit om det inte hade hänt?



image16
Jag vaknde upp i samma situation dag efter dag men gjorde ingenting emot det, varför var jag inte stark nog för att klara av det och redan då inse att det var kört det fanns ingenting att hämta och ingenting att ge. Jag orkade inte ge in i det sista, jag gav upp för att jag fick vara den som skulle ge och fick ingenting tillbaka. Jag stannade, jag ville inte lämna men idag ser jag allt med andra ögon och jag vet att jag skulle lämnat första gången. Jag kommer aldrig glömma det jag varit med, aldrig det kommer alltid vara en läxa för livet. Jag lärde mig av mina egna misstag som jag gjorde då&då för att jag var för blind för att förstå att det skulle aldrig fungera. Man kan säga att åren sprang för mig och det jag missade det är något som man fått lära sig nu. Jag gav det en andra chans, det var för mycket jag skulle inte ha gjort det. Jag skulle ha gått redan där, lämnat allt och leva mitt liv på det sättet jag ville leva för att inte bli "nertryckt" som jag blev. Jag hade egen vilja, egen åsikt och hade mål med vad jag vill göra med mitt liv. Målen finns fortfarnade kvar där och det finns ingenting som kommer att ändra dom oavsett vad som står framför mig just då. Idag kan jag skratta åt allt ihop, skratta hur blind och hur dåligt jag verkligen mådde men att det kommer aldrig vara en bit sårbarhet över att det just blev ett sådan tragiskt slut men jag skulle nog aldrig klara av det jag fått veta nu och fortsätta som "vän". Jag är tacksam att jag bad dig att aldrig mer kontakta mig och att jag verkligen ville det. Första gången hade det varit tvärtom men nu var det jag som sa vad jag ville. Det handlar om mina vilkor och kommer alltid att göra det när det gäller det här.


tack, ingen röst kvar


image12image9image8



Klaras igår tillsammans med Maria. Det blev förkrök hemma hos mig vid köksbordet och bara massa mys sen bar det av emot Klaras för att röja. Riktigt trevligt var det, träffade folk man inte träffat på länge och umgicks med dom. Gjorde dock ett fel igår, hade helt fel skor även fast dom tillhör "det tillfället" men men jag får plåga mig själv idag när jag måset röra på mig. Sleten som am nvar imorse, vaknade man åtta av att man inte kunde sova pga min hosta som aldrig släpper. Medicinen hjälper inte direkt heller, och tack vare att jag har hostat så mycket som jag har gjort under natten har jag hostat sönder rösten så det är inte mycket som kommer fram. Det kanske går över om ett par dagar, får försöka hålla mig tyst istället så vill ni något kan ni ju smsa för det är det som är lättast att få fram något just nu.

Mamma&pappa vart ju inte allt för glada när de åkte och jag är på väg att bli dålig och skulle vara själv men visst jag har ju folk runt omkring mig men det är bäst att bli "uppvaktad" för att inte något ska ske så mamma vart orolig idag när jag lätt så här men skulle som tur över på middag hos mormor&morfar så dom tog hand om mig. Åkte över dit vid 12 idag eftersom jag inte lyckades somna om heller, men men mys var det hos mormor&morfar. Skönt att morfar är hemma igen och är någerlunda "bra". Ikväll blir det väldigt lugnt eftersom det inte ens är någon ide att jag går ut så jag får sitta och försöka roa mig med något. Karln skulle hör av sig senare så får se om vi ska hitta på något eller inte.


föralltid, ibland är det bara så

image12


Igår blev det mys med hundrarna, vaknade vid nio och tog en liten promenad med hundarna så dom fick röra sig. Och sen frukost och slänga sig framför tv.n och slö titta. Förkyldningen har inte slutat än, slemhosta som jag blir galen på men det är snart min tur att ligga dålig säkert eftersom jag klarade mig för ett par veckor sedan. Mammas jobb ringer och berättar att mina solglasögon har kommit så det var bara att göra sig i ordning för att åka dit och hämta dom. Hem igen och vänta på att Madeleine skulle bli klar och ta en tur på stan. Lyckades hitta ett tublinne på MQ och ett par shorts. Tog en sväng om på stan för att spana in folk och kunna ta "tjejprat". Var hos farmor&farfar igår för att lämna över hundarna. Träffade Sara & Mårten som skaffat hus, jag kan fortfarnade inte förstå att dom har varit tillsammans sedan Sara var femon år, det är fjorton som dom har varit tillsammans. Farfar skulle översätta vad det stod på en dricka för mig, och det lyckades han väldigt bra med.

"No sugar added" tolkade han som: Nytt socker tillagt
"No"  ny
"New" no

Men det är inte lätt när man känner att man inte orkar lika mycket som man gjorde förut. Kroppen åldras och man är tvungen att be om hjälp för att klara av det. Karln kommer över igår, det blev att slö framför tv.n och titta på Lyxfällan. Karln var tjugoett och hon var trettiotvå och hade ingen koll på vart pengarna hade tagit vägen. Men jag förstår inte eller så är det bara jag som tycker att det verkade "konstigt" , dom hade varit tillsammans fyra år och bodde nu i hus som dom nu delade på samt att hon hade två barn sedan tidigare och han är bara tjugoett år. Men kärlekn har inga gränser men jag skulle nog inte vilja bli "styvmamma" som tjugoåring även fast det inte är något fel med det. Sen blev det iaf Efterlyst och Insider, samt att vi lyckades slå ett vad. Att varje gång någon svor skulle det skrivas upp och man blev skyldig en krona för varje svordom. Oh jag ligger på fyra kronor medan karln ligger på tjugoåtta så om en vecka kanske man är rik på mynt om det fortsätter, haha.

Imorse blev det tidigt, vaknade vid nio så det blev att slöa framför tv.n och titta på repriser och plåga karln med "cara mia" som är hatad enligt honom. Men rolig kan man ha när man kan använda en penna som mikrofon och ligga skavfötter för att plåga med min "tå / armdans" Om en stund blir det att supporta hockeyn, kan tänka mig att det är fullt ös upp i Norrland ikväll. Har fortfarnade ånger att jag inte åkte med dom upp hade varit väldigt skönt att komma iväg men men. Ännu en vinst blir det till Linköping ikväll skulle jag tippa stort på men man vet aldrig med hockey som kan svänga väldigt. Ikväll blir det Klaras tillsammans med Maria har vi planerat. Hon skulle åka över bortåt en åtta ikväll, så det blir mys och lite tjejprat.

just, walk away and leave it

I painted a picture of you
your soul was red, and your mind was blue
destiny laid a light on my creation

this dream I had made
a slave of my passion
reality was always too far away
and we were happy
until it came too close one day

and sudden iIfaced
the truth of my dream
my love had only been a picture, a scene
I suppose I needed too believe
didn't want too see
you had never been close to me

Im sorry, this illusion
has caused you a lot of pain
and I have no solution
I'll try to never be back again

i'm sorry

Ishockey, Linköping - Modo (?)



Det går ju riktigt bra för Lindköping, fan om inte det ska bli ens nya supportlag i framtiden kanske (?)

Vaknade halv elva idag av syster som väckte mig, kände mig små dålig igår men det vart värre under natten och är nu sisådär men men med alvedon blir det säkert bättre. Sen blev det iaf att äta frukost och sen göra sig i ordning för att åka med pappa och handla massa saker inför deras resa. Först blev det IKEA för att handla två hyllor som skulle med upp till Norrland, vännerna upp i Norrland har 25 mil till närmaste IKEA och det är Haparanda så det blev med glädje att ta med hyllorna dit. Sen blev det att köpa "minihundmat" som farmor skulle ha under helgen nu när hudnarna ska vara där och sen affärn för att handla presenter åt vännerna. Gubbdagis blev det också eftersom det behövdes olika små saker och sist blev det "grannen" inför helgen. Storstädade lite förut eller iaf det jag orkade för stunden. Snabeldraken får jag ta imorgon för det orkade jag inte idag. Åkte med mamma&pappa och handlade förut och sen en kort stund över till mormor&morfar för att besöka och se hur det var med dom. Ska på middag hemma hos dom på lördag eftermiddag som det ser ut nu. Ikväll blir det sängen framför hockeyn som redan har börjat och imorgon blir det att träffa Madeleine och ta en sväng med henne på stan och se vad vi kan inhandla för något trevligt. Det går väldigt bra för Linköping idag, 3-o och en vinst kanske det blir. Tog en kort promenad med mamma nyss för att komma ute lite och för att köpa snus åt systers grabb. 

Varför får vi tjejer hela tiden för skulden för allting eller varför vi tjejer hela tiden gör fel i killarnas ögon? Om vi gör någonting som inte är bra får vi skit för det, eller pratar vi med någon så får vi skit för det eller går det fel för killen och tjejen är där för stunden får man skit för det. Killar borde tänka efter innan dom gör någonting. Killarnas hjärnor är så fruktansvärt dröga iaf en del av dom när dom bara gör som dom själva tycker och inte ens bryr sig om hur vi tjejer reagerar eller tänker på det efteråt . Vi tjejer har känslor, och vill inte bli behandlade som skit för att ni har en dålig dag. Tänk på hur ni behandlar tjejer innan ni behndlar dom som skit. Det finns en gräns hos varje tjej och när den är nådd finns det inget mer kvar att hämta eller att ge för att orka.

I'm sorry but this is the right way

Tusse, vinkade av Nancy förut idag tillsammans med Madelen. Det är tur att hon är van vid att åka tåg jämnför med mig som har åkt tåg en gång i mitt liv till Hallsberg på invigning sen har det blivit buss/bil/flyg men att byta och ha sig skulle jag nog aldrig klara av skulle bli galen av alla byten och om man kom på rätt tåg och mot rätt håll. Det blir våldigt svårt att hoppa av mitt ifarten när man kommit på "aha, fel tåg och emot fel stad" .. Nu får vi se när tussen kommer hem igen, jag är ju barnvakt till Petri så vi klarar oss ett bra tag nu när stroa delar av familjen har gett sig ut på äventyr utanför Örebro. Återsamling i helgen eller nästa vecka någon gång. Petri ska nog allt få må bra så länge, han ska ju bada och jobba tillsammans med mig och festa tillsammans med Ellen och Madelen i helgen.
Tusse då, det är inte lätt med en miljon siffror som ska lösas för att det ska bli tvåsiffrigt haha förstår att du blev galen och att vi behövde räkna det på varsin sida.
Myste med mamma&pappa förut, blev att slänga sig i soffan och titta på film. "Cry Wolf" tror jag att den hette. Den var Ok men var väldigt lik Strandvaskaren och Onskan fast nu på engelska. Och sen en liten cykeltur han jag också med för att köpa snus till pappa.
Sen blir att slänga sig i sängen och små läsa VR som kom idag, förse om jag ens orkar titta i den eller om den får ligga ett par dagar och bli gammal som jag alltid annars lyckas med. Imorgon blir det att styra upp inför dagarna hemma. Pappa och jag ska iväg och handla och sen får vi se vad som sker. En sväng över till Emil blir det trodligen. Torsdag morgon är iaf inbokad som filmorgon med Smith´s och Wallander filmen som skulle gå på boxern och hade tydligen inte sett dom så det passar ju väldigt bra och sen får jag se om man ska titta igenom Naturkunskapen eftersom läraren har lagt prov efter lovet, suck! Shopping en dag kanske man skulle styra in i kalendern men får se hur det blir, bättre att ta dagen som den kommer nu när man är ledig.

Ljuset emot en ny förändring


 
Åt lunch med mamma & syster förut idag, snabblunch på Burger King vilken lyx men mamma hade inte mer tid som skulle till jobbet. En stund i solen blev det också för att komma till sitt "normala" igen nu när man har börjat ändra på saker och ting som förut var en kris. En kris som blev att allt blev som det blev och jag tänkte inte innan jag gjorde det som resulterade i det gamla resultatet. Håret blev lyckat efter att ha klippt och färgat det och slingat det nu efter att den "mörka" perioden var över, perioden varade bara när jag mådde som jag gjorde och vilka förändra det som just då var det som påminde som mest. Idag finns det inget som påminer längre mer än korten som finns. Ska kontakta June under nästa vecka för att prata med henne om naglarna och sen till Hälsokost och börja äta vitaminer. Hittade massa kort på datorn ifrån Cypern för 2 år sedan och Danmark från i sommars. Åh, vad man längtar tillbaka till Cypern, om jag bara kunde bli klar med skolan så skulle jag nog lämna Sverige för att bosätta mig utomlands i värmen.
Till tågstationen om en stund och säga "hejdå" till Nancy som far iväg uppåt landet. Sen blir det att städa rummet och rensa graderoben efter en stor katastrof slog ner. Kläder över allt och jag vet nog egentligen inte vad jag har men men det ordnar sig.

Jag lämnade det som var, och vågade ge mig ut på nya äventyr för att upptäcka det som inte fanns där då men finns här nu. Du vågade lika mycket som jag och gav även du dig ut på äventyr för att se vad vi kunde enastå som vänner. Världens bästa vänner det har man, och utan dom kan regnet falla varje natt och låta solen vara där den var och aldrig mer stiga upp.

"Alla drömmar, alla löften får nu en andra chans efter att blivit svikna ett flertal gånger. Jag lämnade det som var och gav mig iväg på en ny väg för att reda upp det som fanns och förändrade det som var en katastrof. Det finns nu inte många problem kvar, jag har rett ut det som stod i min väg och känner en stor förvänting för att se hur det resulterar iaf"

dunkel, dinkel, dunkel, dinkelmjölk



Blir ensam inatt, får bråka med kuddarna och med täcket istället .. Var ute på äventyr med Nancy&Madelen förut, Nancy hade även hon gjort sig snygg i håret och nu är vi två "Tigerkakor" haha. En glass på Mcdonals och tjejprat kan stunden bli bättre. Sen blev det att ge sig iväg men min över energi till Emil för att äta bullar och säga hejdå till Nord som drar till Sälen ett par dagar nu utan familjen, men men. Imorgon blir det nog deg om ingenting bestäms ikväll, får se om syster yster ska med på stan en stund och äventyra eller hur det blir. Oh Nancy kanske drar iväg till Kalix imorgon då blir det iaf att säga hejdå till henne. Och sen åker min riktiga familj iväg på äventyr upp till Norrland och myser. Neh, slänga sig i ensamheten och pimpla vatten och titta på NCIAS...

bland vårens hetaste frisyr enligt modetidningarna

image13

Dagens äventyr på lovet, Nancy kom över på besök till Emil i morse så att hon och jag kunde ta sällskap till Backahallen för att titta på när grabbarna skulle lira emot varandra, och eftersom hon&jag hade lovat att vinna över dom spelade jag mot Emil och jag vann, eftersom jag är kung på badminton. Emil drog tidigt imorse så jagfick dubbelsängen för mig själv en stund, sen blev det att äta fil som var äcklig men att jag hade sagt fel åt grabben så jag får skylla mig själv, hittade iaf en lapp i kylskåpet där det stod "älskar dig". Tusse så sött! Efter backahallen blev det hem och äta våfflor och sen till Camilla som skulle ordna mitt katastrof till hår. Nöjd (?) .. hmm inte från första stund när hon inte hade stylat det men när jag kom hem och fick ordna det själv blev det rätt bra faktiskt bättre än förut och nu är jag nöjd. Neh, mästerkocken ska ut i köket nu och sen ringa brudarna och se vad vi skulle hitta på för äventyr.

RSS 2.0