Årets bekfräftelsepunkter


Årets förälskelse - I början på mars/april började Fredrik och jag pratade och sedan fortsatte det med att vi började umgås och idag ett par månader senare är vi tillsammans, lever ett liv tillsammans och är nyförlovade. Fredrik är den som förgyllde 2008 med sitt leende och med sin charm. Det är verkligen dig jag ska leva med och ingen annan.

Årets flytt/ande¨- var när jag fick lägenheten där jag bor nu och då jag och Fredrik valde att flytta ihop efter några få månader .. Det fanns dem som trodde att det aldrig skulle fungerar mellan oss men synd för er för ni hade väldigt fel. Vi har aldrig bråkat och det finns inga möjligheter till att vi kommer göra det.

Årets arbete - arbetet som jag arbetar på idag dock är det långa pass men det är bra betalat och det händer alltid någon spännanden oavsett om man vill eller ej. Stöld, snatteri och det man minst förväntar sig.

Årets glädje - studenten i somras då man gick ut med otroligt bra betyg och klarade av tre år på räddning-miljö-säkerhet.
Årets besvikelse - pengar som man en gång la på något som man senare aldrig fick tillbaka. Dock är det borta idag men pengar är en bra sak att använda mer än att "kasta i sjön"


Så nu tusen tack alla nära och kära för ett fantastiskt år och flera möjligheter kommer det nästa år. Redan i början på januari är det tjugoårsfest och en väntande födelsedag. & planering för ett bröllop .. hahah,nejdå det dröjer med bröllop.
Min kväll spenderar jag med min kära vän Madeleine och hennes karl som ännu inte vet något om förlovningen och med min karl. GOTT NYTT ÅR!

Förlovad - tillsammans blir vi ett

Vaknade imorse av Fredrik stod vid min sängkant på knä och friade. & jag svarade ja.
Så idag den 31/12 2008 blev vi ett tillsammans istället för två. Dock hade vi redan bestämt och beställt ringarna men ïmorse gick han ner på knä. Så i Nerikes Allehanda har Fredrik satt ut en förlovningsannons och ja.. vi skulle förlova oss men det skulle vara hemligt tills idag. - Jag älskar dig hjärtat mitt.
Bilder kommer på ringar och kring hela dagen, för det finns mer överraskningar som väntar oss. Dock dröjer det med barn så ni behöver inte gå i dem tankarna på ett bra tag/år.

RSS 2.0