cause, this is know



Ännu en gång har det hänt. Pigg & glad men vänder på några få timmar och ligger och kräks som en kråka vid toaletten och dessutom på jobbet när jag var själv med kunder. TACK! Det var bara att ringa till Robin som kom som fort och jobbade åt mig med jag åkte hem och sov resterande av den dagen. Men nu är det då jag som tänker på vad jag äter, vad jag gör och hur jag mår och sätter det i första hand och försöker må bättre nu. Lördagen blev en höjdare, eller inte. Mamma & pappa funderar på att det är för att jag är stressad, jobbar mycket och äter olika nu när jag jobbar som jag gör. jag kan ju ingenting göra mer än att ta det lugnt, och låta det ta sin tid allt som ska göras. Haft två lediga dagar & har inte gjort ett skit, tog det lugnt och slängde mig framför tvn bara.

Madeleine & jag har börjat räkna ner till skolan igen, tyvärr jag vet att det inte låter klokt men både hon&jag jobbar till skolan börjar och vill att jobbet är över. Men men, vi har varandra som verkligen deppar när det gäller. Nästa vecka blir det mys bio, bowling, middag ute, bada osv med min fru och hennes karl och karln min som kommer hem om ett par timmar. Deras plan var tydligen försenat 7-8 timmar idag, tack! Madeleine & jag ska betala resan i veckan så vi har det gjort & slipper tänka på det.


Bulgarien - Sunny Beach

image142

Om bara några veckor åker jag till Bulgarien med tjejerna.
Oh, bara komma iväg och låta allting vara kvar i Örebro.

ett svar ..

Gyllene Tider freak, jo tack!
Per Gessle spelade just på Allsång på Skansen, det var bara att kasta sig upp ur badet och lyssna på när han spelade. Gyllene Tider & Per Gessle gör att man får känslan av sommar. Madeleine & jag börjar längta tillbaka till skolan redan, det känns bättre med skola än att jobba ihjäl sig. Hon&jag jobbar lika mycket nu, som två tokar för att få pengar. & för sjunde-åttonde gången har jag nu fått nytt schema igen, bara för det som hänt på jobbet i veckan. 
Träffade Madeleine en stund igår efter hennes jobb och Lisa en kort stund innan hon skulle vidare och även jag. 

Madelen fyllde arton i lördags, i fortsättningen blir det krogen för våran del och snart kommer dom som ännu inte fyllt. Erika kommer nog ev till Örebro i helgen. & en ev utgång beräknas. Jobbar hela veckan nu samt helgen men behöver det för att tiden ska gå nu ett tag. Ska försöka styra något med Madeleine i helgen också, se vad som styrs. Annars har det varit relativt mycket jobb, i fredags blev det att jobba tio timmar och försöka fördriva tiden medan Robin var där jobbade. Den pajjasen säger alltid något som får en att skratta.
 
Om en vecka åker mamma & pappa samt systar till Turkiet en vecka, skönt för dom att bara komma iväg ett tag. Själv blir jag hemma och jobbar och försöker roa mig med någonting, haha.. 
Idag drog de flesta till Bulgarien, tack! 
Det är inte långt kvar innan jag och mina kära vänner åker, men nu var det i stort sätt två hockeylag som åkte ner till Bulgarien för att röja. Imorgon blir det att städa samt arbetsintervjuv & jobba på nJoy till klockan sju.                  

RSS 2.0